Esrashshshssh Kızlar bir haftadır femara içiyorum 3 gun de ganol f 50 vuruldum bugün doktora geldum yumurta 13cm olmuş 2 gün sonra yine gel dedi sizce yumurta nasıl büyür 2 güñe
alyamm_33 Esrashshshssh sizin bu yazdığınız bütün ilaçları bayağı kullandım ilaçlar bittikten 3 gün sonra kontrole gittiğimde bir yumurtam 21 1 yumurtamda 18′de ben de çatlama iğnesinin 16 günündeyim �nşallah olur sizin
Esrashshshssh Tazeanne68 gecen hafta salıdan beri femara kullanıyorum cuma cumartesi pazar da gonal f 50 vuruldum bugün doktora geldim yumurta 13cm dedi git 2 gün daha 75 ganol f vrul gel dedi
Momofelisa Esrashshshssh 2 günde 2 mm artar büyük ihtimalle. Tekrar 2 gün sonra görmek ister o güne de çatlatma iğnesi verir
Tazeanne68 Esrashshshssh tamam buyur Allahın izniyle sıkıntıya girme kan akışını etkiler bi günde 2 3mm buyuyeblr 2 günde en az 5m büyüse 18 mm de çatlama iğnesi oluyon zaten
alyamm_33 Esrashshshssh hem femera gonalef iğne 75 günlük vurdum benim yumurtam gelişmiyor polikistik over olduğunu da yeni öğrendim yani sadece bir yumurtam gelişti O da güçsüz 3 gün önce test yaptım negatif çıktı regal’ıma 3 gün var inşallah seninle benimle olur ama benim umudum yok