ardengunes Kızlar bu yıl anasinifına başladık 1 leri yazmayı öğreniyoruz aslında çok iyi biliyo ama ders yaparken görseniz ne eli kolu nede çenesi durmuyo sacma sapan hareketler ve sozler soyluyo hic susmuyo simarik hareketler yapiyo yani dikkatini derse asla vermiyo biliyorum kolay değil daha çok küçükler ama aslinda cok akilli bi cocuk sadece dikkat bozukluğu var sanırım nasıl atlatabiliriz bu durumu tecrübesi olan varmı
Zararsiz01 ardengunes merhaba benim de kızım anasınıfına gidiyor. Aynı hareketleri, çok çabuk sıkılıyor elim ağrıdı falan yerinde durmuyor yalnız ben bunu dikkat eksikliğine yormadım, fazla hareketli ve kasları kuvvetli değil çabuk yorulması normal geldi 🤷🏻♀️
MasalAlparslanMom ardengunes hepsi aynı kii, bence bizlerde öyleydik🫣 karnı acikiyo,susuyooo, tuvaleti geliyoo. Bugün de giderken şey dedi ,ben algılayamiyorumya bazı şeyleri şu bebekligimi sileyim hafizamdan yer açılsın 🫣😂
Fnen ardengunes dikkat dağınıklığı için Bursa çocuk doktoru Orhan bey bir şeyler öneriyordu faydasını gören çok stilistikoin böyle bir şeyler bir bakın sayfasına
ardengunes Zararsiz01 öylemi diyorsunuz 🙄 ayy evet ya elim ağrıdı da diyo ama sorun yorulmasında degil gerçekten dikkatini asla vermiyo diğer türlü kendi istediği biseyi yaparken bu sekilde davranmiyo normalde o biri çok güzel yazabiliyo MasalAlparslanMom 🤣 vallahi nasıl cümleler kuruyorlar ya bu zamane çocukları inanılmaz akıllı ama işte işlerine nasil gelirse öyle davranıyorlar 🤭
Zararsiz01 ardengunes bence nazları bize geçtiği için böyle yapıyorlar. Öğretmeninin sözünden çıkmıyor boyamaları falan gayet iyi yapıyor sınıfta. Öğretmeni fotoğraf atıyor uslu uslu boyamasını , kesme vs her şeyi yapıyor.
ardengunes Zararsiz01 öyle gerçekten sabırlı olmak çok önemli inşallah kolay bi sekilde atlatırız bu durumu okulu çok seviyo çünkü sogumasından korkuyorum elimden geleni yapıyorum
ardengunes Bahar6667 hiç bilmiyorum ki araştırıp bakicam onun içinde birde yorumda bi arkadaş instagramda bi sayfa önerdi dikkat bozukluğu için paylaşım yapılmış sizde bi bakın isterseniz 🌸
Fnen ardengunes rica ederim umarım faydası olur Şimdi baktım da well care uniq omega 3 Kidofine Max Bunlarmış önerdikleri