Eminel Ecrinimleyla cnm kendileri her dopum yapana geliomuş, eğer ki sen fazla foto istiosan tabi ekstraya giriyomuş, ama kuaför ve 3 foto hastanedenmiş
Elaylama Aysel hanıma gidiyorum ben de. 85 tl muayene ücreti. Hastane gayet temiz. Ben doktorumda da çok memnunum. Aynen doğum ücretinin içine kuaför+3 kare fotoğraf dahil. Siz isterseniz farklı fotoğraf paketleri ekletebiliyorsunuz. Uçuk fiyatlar değil hastane fotoğrafçısının paketleri. Yeni yılda zamlanacakmış ama doğum şuan 2400.
Pinky86 Elaylama ben de aysel hanima gidiyorum 😊 dogum ile ilgili fiyat disinda bi bilgim yoktu. Kuafor ve 3 adet fotograf bu fiyata dahil demek iyimis valla 🤣 baska neler dahil bilgi aldiniz mi? Hastaneye bizim ekstra goturmemiz gereken seyler neyler acaba 🙄
Elaylama Pinky86 ben cuma günğ gideceğim. Ebeyle görüşeceğim o zaman sana da yazarım ☝🏻😬 ama fiyat konusunda kafam karışık. Kimisi eski fiyattan doğurcam diyo kimisi yeni. Biz hangisinden doğurcaz 😫
Eminel Pinky86 bir tek fotoğrafları mail ile atıolarmış yani çıktı olarak vermiolarmış ama pis hastane dediklerine bakmayın o çokkk eskidenmiş ben Arzu hanımın hastasıyım bu arada
Pinky86 Elaylama evt yeni yilda 2700 diye birileri konusurken duymustum. Umarim bizi vurmaz 😁 ebe cok onemli ya, ama ebe secme hakkimiz yoktur tabiki de mi, sen daha once hic ebelerle gorusmusmuydun canim?
Elaylama Eminel eskiden pismiş yenilenmeden önce. Şuan ben her yerine girdim tertemizdir ayrıca yaklaşık 15 kişi var burada doğuran. Birisinden bile pis olduğuna dair yorum duymadım. Çalıştığım yerde 45 tane kadın var doğum yapanlarla hep sorduk soruşturdum çoğu karataş, ağırlığı aysel hanım hastası. Arzu hanıma da çok giden var. Ben de aysel'e gitmesem arzu hanımı seçerdim. İkisi de çook tatlı doktorlar. ilk aysel'e gittim eğer ısınamazsam arzu'ya gideyim diyordum. Isındım hatta kaynadım 😬
Mells Elvn şuan memnunun ilgili güleryüzlü sağolsun uzun uzun bakıyor detaylı anlatıyor banada am hafta sonu ulaşamıyorum onu yarın rand. VAr sorucam doğumum yakın haftasonu yada gece doğum başlars napıcam diye
Eminel Elaylama aynen cnm benim de hiç şüphem yok söyledklerinden, ben de öyle düşünüyorum, ben de ilk arzu hnm la başlayayım olmazsa aysel hanıma giderim dedm, dediğin gibi memnun kaldım devam ettim, tercihlerimiz bence de çok doğru cnm
Elvn Eylos1996 anldm canm bn 19 haftalik oldm ama bakalim ins bisy demz arzu hanim 22. Haftasnda gdecegm balikesrden 😊