taazeannee 39 haftalik hamileyim bugun acilden nst cektirmeye gittim alttan muayene de ettiler ve enfeksiyon cok vajinayi batikonla temizleyip yikiycaz dediler kabul etmedim ve ilk defa duydum boyle bisey basina gelen var mi
Seval2468 taazeannee doğumdan sonra hep batikonla temizledim dikişleri ve vajinayi . Zararlı birsey değilki vajina enfeksiyon geçmezse doğumda yırtıklarınız ve dikişiniz çok olur
taazeannee Beyzab95 Seval2468 icini bir seyle temizleyecegiz falan dedi korktum acikcasi enfeksiyon oldugu icin aci da cok oluyor zaten
taazeannee Beyzab95 orada temizletmedim ilac verdiler batikonla evde kendim temizleyebilir miyim becerebilir miyim acaba
taazeannee __mom1 akintimin oldugunu biliyorum bugun aslinda doktoruma gittim ama randevusuz bakmadi acilde de benim dememe kalmadan kendisi soyledi hemsire zaten
Beyzab95 taazeannee doktor böyle bir aletle gazlı bezle batikonla temizlemişti benimkini belki siz yapamayabilirsiniz fitil vs verdiyse kullanın geçecektir inşallah
taazeannee KuzeyinAnnesi10 dut vajinal fitil ve nioli yagini hep birlikte kullanacagim surekli tekrarliyor insallah doguma kadar gecer
taazeannee zaten doguramiyorum diye depresyondaydim iyice artti stresim lutfen dua edin saglikla kolaylikla yapayim dogumumu ilk dogumum korkmaya basladim artik😔
taazeannee Beyzab95 evet iste bir aletle icerisi temizleyeceklermis dogru duzgun bir seyde demediler maalesef korkuma yenik dustum yaptiramadim ama fitille gecmezse yaptiracagim mecbur
taazeannee Melike_4949 batikondan degilde bir seyle icini temizleyeceklerini soylediler ondan korktum
NewbieMommy taazeannee hastanede idrartesti vs verirken bile batikonlu bez verip vajinayı temizledikten sonra idrar yapın diyorlar zararı olan birşey değil ki
taazeannee NewbieMommy hic oyle bir sey yaptirmadilar bana valla ilk defa bugun vajina icinin batikon ve bir aletle temizlendigini sonrada icinin yikandigini duydum hatta neyle temizleyeceklerini soylediler ben aklimda tutamadim