Pemberuya Anneler oğlum sürekli geceleri bağırarak uyanıyor ve çok sık, 1 haftadır yaklaşık elleri sürekli ağzında 2 gündür de salya geliyor ağzından ama sanırım bi kabarcıklı yok üst alt dişlerde
YigitPoyrazMomm Pemberuya evet oğlunuz diş çıkartıyor bu anlatiklariniz onu gösteriyor hayırlı olsun😊
Snkakr Pemberuya yani muhtemelen diş çıkarıyo. Benim oğlumda o aylarda başladı kaşıma salya 9 aylıktı öyle patladı dişleri. Ama dili kulağa da wuruyo olabilir çünkü gece şiddetli ağrılar genelde kulak ağrıyınca oluyo kendi oğlumdan biliyorum. Bi de tetagil sürün biz onunla kustupumuz için kullanmadım onun yerine karanfil ezip zeytinyağında beklettim onunla masaj yapıyordum
Masalada Pemberuya benim kızımda aynı şekilde 24 saat eli ağzında salya akıyor elini kulağına götürüyor sürekli doktor dedi erken diş olabilir 3 aylık
YigitPoyrazMomm Pemberuya evet biraz huysuz edecek ama çok uzun sürer bu huysuzluk doktora da gösterin canım belki bir yeri ağrıyor olabilir😊
kayra21 O aylarda başlıyor kaşınmaya kimisi erken çıkarıyor kimisi geç kızım 5 aylıkken 2 diş çıkardı