Ozr42 Canım benim oğlum olacak genelde erkek çocuklarında görülüyomuş.Benim oğlumda 3.3mm çıktı her iki böbrekte hiç korkulacak bişey yok dedi zamanla kendisi geçiyomuş. Geneldede erkek çocuklarında erken sünnet öneriliyomuş böbrek genişlemesinde.
ZeynalNaibee Selinakbas bende bu gün aynı durumu yaşadım doktor normal dedi erkek bebeklerde ola biliyormuş
Selinakbas ZeynalNaibee Evet normal bir durum canım affedersin (pipi)lerinin basları dar oluyormuş sünnet olunca geçiyormuş bu durum
canim-bebegim Basakk06 hiç korkmayın benim oğlum da da çoktı daha büyüktü 6. Ayına kadar takip ettik geçti küçülmezse bebek doğduğunda ameliyat edilmesi gerekiyormuş şimdi artık herşeye dawn sendromu diyorlar ikinciye hamileyim onda da kalpte parlama görüldü haftam geç olduğu için kordondan kan alalım dediler kabul etmedim içinizi ferah tutun korkmayın
tatlibebegim_ A12_S07 durumunuz düzeldi mi benim bebeğimin böbreğinde de 3 mm denmişti bidaki kontrole gittiğimde 4 mm sınırda dendi bebek büyüdükçe oda büyüyormuş ikili testimde düşük gelmişti benim bebeğimde erkek takip edilmesi gerek dedi 2 hafta sonra detaylıya gireceğim 20 haftalık oluyorum
A12_S07 tatlibebegim_ benim bebeğimde detaylida 6 mm dedi doktor önemsiz takip ederiz dedi iki doktora gozuktum ikiside onemsemedi daha sonra ki kontrollerde iyi böbrekleri dediler düşünüp kendinizi strese sokmayın ben hiç düşünüp hem bebeği hem kendimi strese sokmadim şükür 29 haftalık olduk
tatlibebegim_ Kevserehdhd sadece böbreğinde sıkıntı var dedi detaylıya gircem 2 hafta sonra, evet erkek
Kevserehdhd tatlibebegim_ benim bebiste de böbrek genişlemesi varmis kız bide benim erkeklerde daha çok görülür takip edicez dedi bence takmaya gerek yok
tatlibebegim_ Kevserehdhd A12_S07 evet dediğiniz gibi gerçekten bende fazla takmıyorum ama düşünmüyoda değilim inşallah ilerleyen haftalarda sorun ortadan kalkar
Ziynetdefne16 Basakk06 benim bebeğime böbrekleri sınırda dedi genişliği 4 mm di detaylı ultrasonda 27 hafta da gittim 5 mm dedi 30+4 de gittim aynıydı 5 mm di doktor dediki erkeklerde çok görülür doğumdan sonra geçer dedi insallah dedim