Btl_akkurr Bugün kan verdim yarın çıkıcak bide iki tane test aldım biri erken gebelik testi biri ise normal sizce cıkar mı boş gebelik diye çok korkuyorum
myangelson Btl_akkurr en az 480 falan çıkması lazım 2 günde 1 %66 oranında artış olması yeterli o şekilde hesapladım en az bu şekilde çıkması gerekiyor. Fazlası çıkması sorun değil.
Btl_akkurr myangelson biriniz 480 diyeriniz 1400 diyor yani 4 eylülden itibaren şimdiye kadar 480 düşük olmaz mı
myangelson Btl_akkurr en az %66 oranında artıştan hesapladım. Üstünde çıkması sorun olmaz yazdim yorumda. Ben en düşük çıkma ihtimalini yazdım oraya. Yoksa 22,88 yi 6 kere 2 ile carparsan en az 1464 çıkması gerekiyor derdim bende
Viliz Btl_akkurr doğru olan 2 günde kendini ikiye katlaması o zaman sağlıklı ilerlediği anlaşılıyor yine siz bi test yaptırında öyle konuşalım bence canınızı sıkmayın
Btl_akkurr myangelson teşekkürler yorumunuz için inşallah yükselmiştir bugün iki tane evde test yaptım biri erken gebelik testi bir diğeri ise normal her ikiside net bir şekilde pozitif çıktı sizce değer yükselmişmidir
Btl_akkurr Viliz çok teşekkür ederim yorumunuz için inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler bugün evde de test yaptım iki tane biri erken gebelik testi ikiside net bir şekilde pozitif çıktı sizce
myangelson Btl_akkurr rica ederim evet koyulaşma olduğu yükselme olduğu anlamına gelir ama tabi kan sonucu görmeden birşey söyleyemeyiz bir de adet tarihine göre kaç haftaliksin ? Şuan 5 haftalık falan olman lazım kese bile gözükür belki gitsen
Btl_akkurr esraa1717 ayın 4 ü vermiştim 22.88 di bugün tekrar kan verdim ve sonuçlar yarın çıkıcak ama evde yaptığım iki tane test sonucu pozitif çıktı net bir şekilde
esraa1717 Btl_akkurr aynen sonra doktora gidersin ben bi kere yaptırdım beta sonra 5+0 da doktora gittim arkadaşım 4+3 de keseyi gördü benim hafta sonuna denk gelip gidememiştim
Btl_akkurr myangelson en son ki adet tarihi me göre gitsem eyer evet 5 haftalık falan ama işte hesaplamalar aynı değil sanki ben ayın 1 inde olmam lazımdı olmadım ayın 4 dü kan verdim ve 22.88 çoktı bir haftalık falan deniyordu ama biliyorum kafam çok karışık acaba neden öyle oldu ya
Btl_akkurr Arkadaşlar değerim 1000 çıktı sizce iyi mi bide kansızlığım varmış düşük çıkmış bide sağlık ocağında ki hekim demiş düşük tehlikesi olabilir yani eşim dedi öyle bişey söyledi sanki içime kurt düştü ya ama bişeyim yok çok iyim
Viliz Btl_akkurr bi kadın doğuma görün bence. yarın gidersen vajinal ultrason da keseyi görürsün büyük ihtimalle ve doktorda kan durumunla ilgili sana daha doğru bilgi verir
myangelson Btl_akkurr değerin güzel çıkmış ama öteki değerler hakkında birşey diyemem düşük tehlikesi ne alaka? Kansızlık için mi öyle demiş anlamadım. Bence sen iyi bir kadın doğuma git ona göre yorum yapar zaten sana ama değerin güzel çıkmış