Badgirl_ Evet kızlar benim bugünden itibaren 6. Gun gecikmem bugün test yapacagim sizlerde varmı yapacak olan veya yapan durumlar nedir
Zararsiz01 Badgirl_ maşallah sabırla beklemişsiniz 🤗 ben hamileyim, rabbim gönlünüze göre versin inşallah vardır 🤲🌸
oylesinebiri0 Badgirl_ benim de gecikmenin 4.günü test yok eşim başka şehirde kayınvalidemler sağlık ocağına götürürse kan verecem biraz da korkuyorum acaba ilaçların etkisinden mi gecikti diye
Yusufayazin__annesi Badgirl_ bende beklemedeyim dün bat günüydü olmadım eşim dedi kaç gün geçsin sonra yap hayal kırıklığı yaşama dedi
Sevinc-Berna87 Badgirl_ en dogrusunu yapmissin beklemekle valla simdi rahatlikla ögrebilirsin erken gebelik testleri insani çok yanıltıyor
Badgirl_ Zararsiz01 Inşallah vardir ya ama sürekli adet olacakmsm gibi ağrı giriyor ben çok hamilelik beklemiyorum bu ay aslında
Zararsiz01 Badgirl_ zaten hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynı insan ayırt edemiyor. 2 hamileliğimde de göğüs hassasiyeti, kasık ağrısı yaşadım adet olacağım zaman da aynı oluyor.
ASE6154 Badgirl_ bende her ay yalancı belirtiler varken bu ay hiç ihtimal vermemiştim o yüzden test yapmadım adete yakın koku hassasiyetim başladı yinede ihtimal vermedim ama adet günü test yaptım ve pozitif çıktı 🙃
Badgirl_ Zararsiz01 Evet zaten bu benim 3 hamileligim olacak eğer inşallah olursa ilk bebegimi kaybettim kızım 5 yaşında bakalm hayrlsyla olur insallah
oylesinebiri0 Badgirl_ hayır hiç yapmadım birazdan kan vermeye gidicem korkuyorum ya hayal kırıklığına uğrarsam
Badgirl_ Sevinc-Berna87 aslında ben olduğunu düşünmüyorum adet günüm gelmeden 3 4 gün önce dayanamyp yaptm test negatifti ondan sonrada yapmicam bidaha adet olana kadar dedim ama bekliyorum adet gelmiyor o yüzden bugün yapma kararı aldm😁
Edaemkl Badgirl_ Bat 15 ti 1 gün geçti test yaptım pozitif sabah kan verdim sonuçlarımı bekliyorum ❤️
oylesinebiri0 Edaemkl ne belirtiler vardı cnm sende bende az önce kan verdim negatif çıkar adet olurum diye cok korkuyorum