MomBse Burcumelisa 28. haftamda yaptırdım devlet hastanesinde direk iğneyi kendileri yapıyorlar bir gün yatış yapmış gibi gösteriyorlar yarım saat bekledim iğneden sonra çıktım eve geldim
1850 Burcumelisa 13 ve 24. Haftalarda kanamam oldu yaptırdım🙋🏻♀️ ben özelde vuruldum devletle anlasmalo 150 tlye vuruyorlar
Dvrmylmz Ben yaptırdım 16 veya 17. Haftaydı galiba kanamam olmuştu. Doktor rapor çıkartırdı eczaneden aldık acilde vuruyorlar.
Burcumelisa Dvrmylmz benim kanamam oldu 7 haftalık falan daha sonra kesildi yaptırmadık bi zararı olur mu doltor 28 haftada yaparız dedi
pinarsu Canım bende yaptırdım 7.haftamda kahve bi leke gelmişti o yuzden yaptılar .şu an 11 haftalıgız cok şükür baska olmadı ama olursa tekrar yapmak zorundalar sanırım birde 28.haftada yapılıyor ve doğumdan sonra da yapılıyor bebeğin kan grubuna göre sanırım buna dıkkat et canım onemlı bir konu .Kanaman olursa bile bekleme hemen doktora git cunku ıgneyi 72 saat içinde vurunman gerekiyor
Minnakelifim OgretmenEva indireck combs testi yaptilar her seferinde pozitif cikti testte negatif ciksa igne yapmiycaklardi ama her kanamada igne yaptilar
Burcumelisa Minnakelifimbenim kanamam oldu 7 haftalık falan daha sonra kesildi yaptırmadık bi zararı olur mu doltor 28 haftada yaparız dedi
Yaseminmericli Benım doktorum yapmayacak. Kaynanam olmadı. Her ay uyuşmazlık testi yapar sonuç negatif oldugu için ben taraftar değilim dedi ve yapmadı