Nurhayat65 Kızlar daha 32+5 günlük gebeyim sancılarım kasılmaların başladı bebegimin kalbi yavaşlıyor Allah rızası için bana dua edin bebegime bişey olmasın çok dualar ediyorum sizden de bekliyorum hamilelerin duası kabul olur Allah rızası için 🤲🏻😞😞
rumeysaaa- Nurhayat65 Rabbim Sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah dualarım sizinle
Yenianneperci35 Nurhayat65 Rabbim yardımcınız olsun🙏🏻 Umarım kısa sürede düzelir her şey sağlıkla kucağınıza alırsınız🙏🏻
Gmzydn Nurhayat65 Allahım şifa versin sağlık versin hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almamıza nasip etsin inşallah güzel haberler alırsın 🤲🏻🥺
Melodimm Nurhayat65 Allah yardımcınız olsun sağ salim alın kucaginiza insAllah♥️Doktorlar sezeryanlami almak istiyor?
Nurhayat65 Melodimm başta kalbi yavaşladı bayağı dedi 5 dk içinde düzelmezse acil sezaryana alırız dedi ama herşeye hazırlıklı olun dedi
Alralmra Nurhayat65 Allah sağlıkla hayırla vaktinde kucaklamayı nasip etsin, korktuğunuz değil umduğunuzu Nasip etsin Rabbim 🤲🏻❤️❤️ Meryem suresi dinleyin bol bol dua edin Rabbim hepimizn dularını kabul etsin inşAllah 🤲🏻
Nurhayat65 Alralmra Amin inşallah bacım Allah razı olsun çok dinliyorum rabbim kabul etsin inşallah 🤲🏻🧡
sevaldqn1 Nurhayat65 rabbim sağlıklı sekilde kucağına almayı nasip etsin, stres olma herşeyi bebiş hissediyor tüm dualarım seninle🫶🧚♀️