Merhaba anneler kendime anca gelip başlangıç kötü ama sonuç güzel olan dogum hikayemi anlatmak istiyorum.
Bel fitigimdan dolayi 26 ekime yani 39+4 e sezeryana gün verilmişti.Persembe gecesi sanciyla acile başvurdum alttan muane yapılmıştı cuma sabahı uyandığımda lekelenme ardından kan gelmesiyle acile geldim yine korkulacak bisey olmadığı cati muanesinden sonra lekelenme olabileceğini söylediler ve eve geldim.Fakat bugune kadar sancilar vuruyordu yalanci sancidir diye aldiris etmedim.Bugun 15 Ekim 2023 tarihinde öğlen 1 de uyumuştum 2 sıraları geri uyanıp çorba içiyordum ki birden beynim zonkladi elim ayağım şişti nefes alamadım tansiyonunu olctuk 15 e 9 du sanci hala vuruyordu acil hastaneye gittik idrar kan muane cati muanesi hersey yapıldı idrarda protein kaçağı vardı gebelik zehirlenmesi yaşıyordum.Tansiyonumu falan sürekli takip ettiler açılma olmasını beklediler biraz fakat bebegin hareketleri azalmaya basladi serum verildi duzene binmisti.ikinci kez idrar verdim ondada zehirlenme devam edince tekrar cati muanesine alındım ve ardından kan bosaldi sancım arttı acilmam oldu acil sezeryana alindim belden iğne vuruldum zaten hemen oldu bitti kızıma kavuştum öpüp kokladım tüm acılarım dindi.38 haftaya girdik ve doğduk biraz bizim cadı sabırsız çıktı bekleyemedi 10 gün daha 😊 Çok şükür kilomuz sağlığımız herseyimiz iyi sonra çıkarıldı yürüdüm kendime geldim Ama çok sakindim okadar sanci oldu acı çektim ama hiç stres yapmadım siz iyi olursanız hersey hemen olup biter.Sukur bebisi emzirdim uyudu size hikayenizi anlattım simdi bende uyumaya kaçar😊😘 İstanbul basaksehir Çam Ve Sakura hastanesinde dogumum gerçekleşti zaten burda kontrol altindaydim.Herkez çok iyi ilgilendi hepsinden Allah Razi olsun ben kızıma sağ saglim kavuştum çok şükür Rabbım Hepinizin yardımcısı olsun 😘🤲