YnSbL Kizlarr 13+4 teyiz doktorum kiza benziyor ama emin degilim dedi . Bir hafta sonra net belli olur dedi.. sonradan degisme yaşayanlar oldumu 😊
Drngrkm YnSbL benim de ikili test zamanı %80 erkek dedi birazdan randevum var bakalım değişmiş olacak mı ben de en çok onu merak ediyorum 👼🏻
Alinmavi YnSbL sonradan dgismenm olabiliyor 24. Haftasinda bile degisen oldum benimki 11. haftada soyledi tuttu ama kesin sonuc icin en az 15. Haftayi bekleyin derim.
Aslihan YnSbL 16+6 günlüktüm % 99 kız dedi. 19+2 günlüğüm bugün kontrole gittim %100 erkek dedi. Emin olmadan alışveriş yapmayın derim.
Sltnbl YnSbL çikolata bişeye yaramıyor haftasonu benimde randevul vardı yedim ama bebiş uyuyordu uyanmadı bile 😍
Brktugce HANımlar bugun gittim baktı doktor kıza benziyor dedi kemik olcumune gore 12 + 2 haftalıgım birşeyler almak için biraz daha mi beklemeliyim değişir mi 🙂
SimgeBz Benim 16.haftada %90 kiz dedi doktorum ama ayrintili ultrasonda yani 20.haftada oglusum olcagini ogrendim 😊
ebruligunler Bende bugün ikili test yaptırdım canım kıza benziyor dedi ama geçen hafta gittiğimizde çıkıntı var erkek gibi demişti öğrenmek için çok erken gbi geldi banada 😳😊
Almilanur Ben doktora ikili test yaptırmak istiyorum dedim kan versen yeter dediler orda.ama detaylı bi sekilde bebegede bakıyolar demi sadece kanla olmuyo
scl Aslihan canım doktor bacak arasını görerek mi %99 kız demişti 🙈 yoksa göstermedği için mi çok şaşırdım sağlıkla al inşallah kucağına banada 12 haftalıkken erkek15 haftalıkken kız dedi %80 beklemelimiyim detaylı ultrosonu 🙄