Gulsemin6155 Merve5151Arslan Cuma günü tekrar çağırdı doktorum o aynısını söylerse çıkcam başka doktora gitcem 😞😞😞
mervisk ceydadmnn ben hamile oldugumu öğrendiğim zaman hemen doktora gittim 4 bucuk haftalık dedi keseyi de görmüstüm
damlacgul mervisk herkeste farklı oluyor ya bazısı çok erken duyuyor bazısı geç duyuyor ama ben alttan baktırmadım hiç
damlacgul Gulsemin6155 başka doktorLARA da git. Ben kaç farklı hastaneye gittim herkes farklı yorumluyor ilk zamanlar, ama kese boşsa yapacak pek bir şey yok gibi
mervisk damlacgul bende baktırmadım, baktırmayın alttan muayeneye gerek yok zaten ben korkuyorum bisey olur diye :)
damlacgul filialunae ikizlerin beta değeri yüksek oluyor ya daha erken gözükmesi normal, alttan bakınca da erken görünüyormuş ben biraz sabrettim karından görünene kadar bekledim, keseyi ve bebeği 7. Haftada gördüm
yamanagihan ceydadmnn 5 haftalıktı gittiğimde sonra haftaya gittim 6 haftalık olmuştu kalp atışını da duymuştum ❤️
-cey-33 ceydadmnn ilk çocuksa bıde gerçekten aşırı heyecanlı ve güzel bi duygu ama bence hamılelıkte aşırı sabır ısteyen bırsey benım 2 ayım kalmış şuan o kadar sabırsızım kı nasıl zaman geçecek bılmıyorum
Yasmin11 İlk hamileliğimde 5 inci haftada kese görünmüştü. Vajinal bakmıştı doktorum. İkinci hamileliğimde beta hcg 1000 olsun öyle gel demişti. Tabi insan merak ediyor gitmek istiyor..
Zeynepgz sln23 kesenin içinde ki beneği de görmüşmüydün acaba bende 6 haftaya girdim keseyi gördüm doktor da haftaya gel dedi bende bi kaç gün sonra kalp atışı ve kesenin içinde ki görülür duyulursa inşallah onu görüp duyucam
sedanur_bpr0 ceydadmnn Kendimi strese sokmamak için 8 hafta bitene kadar bekleyip öyle gittim ve kalp atışını 8 haftalıkken duydum çok şükür. Erken gitmek bana saçma geliyor çünkü ya kese görünmüyor ya bebek görünmüyor yok kalp atışı duyulmuyor insan üzülüyor. Bunları yaşamamak için beklemek lazım bence.
melisinmutfakblogu ceydadmnn 4+5 gunlukken kan değerim 3200 çıktı doktorum kese görünür demişti o gün gördük