Damla-19 Merhaba arkadaşlar. 2 gün önce ikizlerimi sürpriz bir şekilde dünyaya getirdik. En küçük sancıyı bile sakın ihmal etmeyin 🙏🥰
Hsrt80 Damla-19 kaç haftalık doğum yaptınız tek yumurta ikizlerine hamileyim bende 31.1 olduk şükür rabbim ana babali buyutmahi nasip etsin sizede bizlerede nasip etsin ins sağlıkla alamayi
Taze Damla-19 kaç haftalık doğurdunuz kiloları nasıldı.. bnde 10 gün önce doğurdum kiloları az olduğu için kuvezdeler hala 34 haftamda doğum gerçekleşti
songul_21 Hsrt80 ay benimde tek yumurta doktorlar hep erken doğum riski var diyor inşallah bende görürüm o haftaları
Damla-19 Hsrt80 35 + 0 da doğurdum tam 35 haftalıkken. Bel ağrım var diye öylesine gittim açılmaya başlamış hemen ameliyathaneye aldılar beni. Benimde tek yumurta ikizi
Hsrt80 songul_21 geldik gelmesine ama gerçekten çok zor tek yumurta ikizi ikiz hamile olmak rabbim yardimcimiz olsun bu haftalarda kaburga agrisyla gittim böbreklerimde genişleme çıktı benim bebekler yerine sigmadiklarilari için ağrı çok cekiykrum
Yzctgb Hsrt80 merhaba bende tek yumurta 33 haftalığım size doktorunuz bir şey diyor mu şu haftada alırız ya da şunu bekliyoruz gibisinden ?? Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah .. ciğer geliştirici vuruldunuz mu ben vurulmadım
Yzctgb Damla-19 çok şükür Allah analı babalı büyütsün bende 33 haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim .. heyecanla bekliyoruz .. darısı başıma . Bebişlerin durumu nasıl ? Kız mı erkek mi 🥰
bengonca Sağlıkla büyüsünler canım şimdi paylaşımını gördüm. Benim de bugün doğumum. Çift yumurta 36+4 üm bu gün.
Gule1- Allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin sağlık sıhhat versin. Kaç kilo doğdular küvöz ihtiyacı oldu mu? Benim de çift yumurta erken doğum riski düşük doğum kilosu riski var diyorlar hep.