Mutluoglum kuzum ben normal Doğuma çok şartlamıştım en büyük tavsiyem her şekile hazır olmak oluruna bırakmak zaten senin belliymiş ama normalede hazırla kesin değilse yoksa insan çok boşluğa düşüyor... spinal anestezi oldum iğne kesinlikle acımıyor bir ısınma geliyor yapıldıktan sonra 5dk da felan uyuşuyorsun zaten sana dokunuyorum hissediyormusun felan diye soruyorlar o konuda rahat olabilirsin sondayı muhakkak konuş anestezi sonrası yapsınlar benim öncesi yapıldı birde apar topar alındığım için kendimi pekte koruyamadım kız takamadı bir türlü 4kere soktu çıkardı bir kerede takılması lazım aklında bulunsun takamazsa olay çıkar😂 sonrası 5-6 saat bekliyorsun bişeyler yemek için su içmeye 3. Saatimde başladım ayaklarını 2 saat felan oynatamıyorsun odada korkma😁 sonra kendine geliyor lohusa pedi tavsiye ederim depend yerine ben ikisinide almıştım depent dikiş yerimi çok terletti geniş yüksek bel don ve lohusa pedi al daha sağlıklı olur hep değiştirmek için altını komple çıkarmazsın... kesinlikle organize ol bebeği sana kim vericek kim seninle ilgilenecek diye malum dikiş sen kalkamıyorsun hemen herkes mıncırmasın çocupu yetersiz hissettirmeyecek güvenecek biri olsun yanında bol bol dik bir şekilde yürüyüş yap ve kesinlikle kalkarken yatarken destek al ben normal e şartladığım için çok zorladım kendim kalktım yattım üçüncü günü dikiş ağrısından kalkamadım zorladığım için bol atlet ve pijama al birde kendin için aklıma gelenler bunlar şuan varsa takıldığın bişey istediğin zaman sorabilirsin☺️ 17 kasımda Doğum yaptım tek başıma çocuk bakıyorum ev işi yemek birde misafir gayet iyiyim şükür ilk günler acılı ama geçiyor hiç korkma sağlıkla gelsin inşallah