Annişler bebeğim 6. Haftasına girdi ve Sincan koruya gittik. Dedik ki kalbi atıyor mu başladı mı bi görelim. E ilk hamileliğim heyecanlıyız tabii. Doktor L… Vardı nöbetçi ve ultrasona aldı beni. Ultrasonda bakıyor bakıyor bir türlü bebeğin kalp atışı ı bırak kesede bebeği bile zor görüyor. Dedi ki kese normal ama bebek keseye göre daha ufak kalmış. Korktum tabii öyle deyince. Sonra kendi odasındaki makine eski model iş yan odada G… hanımın makinesine geçtik. Bir tur da orada bastıra bastıra karnıma baktı yine bebeği zor görüyorum dedi. Hani dış gebelik gibi bir şey olmasın diye bu kadar dikkatli inceliyorum diyor. Ama yok ben telaşlandım iyice. Sonra kendi odasına geçirdi yine bakıyo en son dedi ki böyle görünmüyor kalp atışını duyamıyorum istersen alttan ultrasonla bakalım istersen bi hafta daha bekle öyle gel bakalım dedi. E o an telaşa girmişim bir haftayı nasıl bekleyeyim. Bakalım alttan dedim. Doktorcuğum hemşireyi çağırdı. Hemşire de doktor da odada eldiven bulamıyorlar. Baktılar sağa sola eldiven yok. Hemşire hanım ultrason aletine eldivensiz bir şekilde kondomu geçirdi jeli sıktı beni hazırladı. Doktor geldi aleti yine eldivensiz alttan soktu. O an tabii tüm odağım bebeğimin kalp atışını duyup duymakta olduğu için şimdi geliyor aklıma. Geldikçe de sinirleniyorum. Acaba enfeksiyon vs kapar mıyım diye. Velhasılkelam 1 saatlik ultrason maceramın sonunda kalp atışını çok şükür duyduk mutluluktan ağladım resmen. Merak edenler için alttan muayene de eşinizle birlikte olurkenki hissettiğiniz zorlanmanın 10da 1i kadarını hissediyorsunuz. Acımıyor kesinlikle. Bak eldiven olayını düşündükçe geriliyorum ya 🙄 Sincan Koru hastanesini bilen varsa hangi doktoru kastettiğimi anlayacaktır