erkilicc Arkadaşlar merhaba. Ben 9. Haftanın içerisindeyim. Midem çok yanıyor ve ara ara bulanıyor. Sizde ne gibi şikayetler var merak ettimm.
Gebelikbilgisi erkilicc mide yanması da bulantıları arttırıyor. Ben hep soğuk süt içerek dindirmeye çalıştım ama sonunda dayanamayıp rennie çiğneme tablet aldım. Oh diyrm gerçekten çok iyi geldi 10 hftlığım bende. Dene istersen
Nrplt erkilicc 9 haftalığım bende akşamları yatarken mide yanması oluyor sadece😳 çok şükür bu güne kadar toplasam 3 kere midem bulanmıştır🙈 gaviscon da tavsiye ediyorlar diye duydum şurubunu haberiniz olsun
MerveKaraca erkilicc 10+4 kızlar 🥰 ama benim mide bulantısı ve koku hassasiyeti gerçekten çok fazla ve Asla önüne geçemiyorum 🤦🏼♀️ Emadur kullandım ama hiç etkisi olmadı ☹️ varmı bir tavsiyeniz ?
erkilicc ElmasSs İnşallaah. Bende mide bulantılarımdan kurtulmak istiyorum. İnşallah en kısa zamanda geçer.
erkilicc Doktora sorup bi deneyeyim. Sütü seviyorum normalde ama hamilelikten sonra onu da canım istememeye başladı. O yüzden bu tablet iyi gelebilir.
erkilicc Ay o koku hassasiyeti bende de var. Deterjan ve parfüm kokusu özellikle Çok etkiliyor. Doktora randevum 27 sinde. O zaman gittiğimde soracağım belki bi ilaç verir.
ebrarmom08 erkilicc bizde 9 haftaligiz ayni bende 2 gundur yedigim icimden geliyor kussam belki rahatliycam ama kuru kuru bulanti oluyo halsizlik diz boyu zaten bide uykudan basimi kldramiyorum ilk zamnlar bile bu kadar uyumuyodum 🙄
AZehraa Koku hassasiyetim mide bulantim yok çok şükür ama mide yanması ve aşırı gaz problemi var tabi bunun yanında uyku da cabası kafamı bulduğum yere koyup uyumak istiyorum sadece. 11haftaligiz başlangıcından beri hiç mide bulantısı kusma yaşamadım çok şükür
renes 7 haftalık hamıleyım dun kahverengı sümüksü akıntı geldı doktor kese yanında kanama tespit etti progestan ignesını verdı bı hafta vurul hergun pazar gel dedı bu durumu yasayan varmı ? Korkuyorum
erkilicc renes Allah yardımcın olsun. Birşey olmaz inşallah. Bir arkadaşımda da kanaması oldu fakat çok şükür bebeğe zarar vermedi inşallah senin de öyle olur.
Aslannnn erkilicc bende 9 haftaligim 9+2 yiz mide bulantilari hazimsizlik cok fazla su içsem aferdesin geğirme oluyor buda beni cok rahatsiz ediyor ?