berenn02_ Bebisbg34 bnde 14 haftamda falan baya tekme atıyor du bı kaç gün öyle hisetim ondan SONRA tık yok ara ara birşey kipirdiyor ama 18+5 olduk
_Betus58_ Bebisbg34 18 +3 deyim bende benim bebiş tepinip duruyor hergun hissediyorum özellikle yemek sonrası pıt pıt vuruyor hatta eşim elini koyduğunda o bile hissediyor
Ayssee__ Bebisbg34 18+3 te net hissettim ilk defa şimdi artık hep hissediyorum çok hareketli dikkatli bakınca görebiliyorum bile 🤭21+4 şu an 🩷
Bebisbg34 Hatice_70 bende daha yenı hıssettm 18 daha bı sabah hıssettm şimdi ses yok normalmi dersiniz
Hatice_70 Bebisbg34 evet normaldir ben de ilk 18+4 flndi galiba hissettiğim iki güne bir fln ediyordu ama herkeste değişir tabi ben çikolata hiç sevmem yiyemiyorum içim almıyor sen cikolata ye sırt üstü yat hareket eder veya soluna yat
Minikperi Bebisbg34 tabi ki normal hele ilk gebeliğinizse erken bile hissetmişsiniz. Bu haftalarda pıt pıt karnınızda çok ufak hareketler hissedersiniz ve sık olmaz. Benek büyüdükçe hareketler de artar 🌸
Wafflesgirl Bebisbg34 1 gün boyunca hiç kıpırdamadan durdu 22 haftalıkken. Bu dönem normal üstelik benim ki riskli gebelik yalancı doğum sancım çıktı 18 haftalıkken. Çok aklına takılırsa dondurma ye yat uzan genelde tepki veriyorlar :)
Bebisbg34 Hatice_70 hormonlardanmı ne herşeyi takıyorum kafama 😒 garip geldi ilk hıssettm daha da yok deneyeceğim teşekkrüler
Kbr-05 Bebisbg34 düzenli hareket hissetmemek bu haftalarda çok normal, bu haftada olup hiç hissetmeye başlamayan da çok var. Büyüdükçe 23 lerden sonraydı sanırım tam hatırlamıyorum biraz daha sık hissediliyor
Minikperi Bebisbg34 ağrılar da normal ama dayanılmayacak gibiyse doltprunuza söyleyin genelde magnezyum beriyolar ya da içiyorsanız dozunu arttırıyorlar. Ama doğurana kadar o ağrılar maalesef kalıcı 😖
HavvYakut Bebisbg34 bizde 14+4 deyiz benim de sırt ağrılarım çok var normalmiş ve sürekli istirahat etmeme rağmen ağrıyor sırtımın altına yastık koyunca biraz rahatlıyorum deneyebilirsin 🙂
Dodomom Bugün tam 15 haftalik olduk inanın ilk defa az önce çikolata yedikten sonra hissetim hatta ay dedim eşim noldu dedi yok birşey dedim🤣