Ayseunsal88 Kızlar bu haftada neler yaşıyorsunuz? Bende mide yanması bulantısı vajinada baskı gece uyuyamama yataktan kalkarken kasıklarda ağrı var
Ozlm_31 Ayseunsal88 bel sırt ağrısı vajinada baskı kaç gündür mide bulantısı da var kasiklarim da çok agriyor
Nuraaa Ayseunsal88 tam 33 haftadayım ve bende de aynı şekilde geceleri uyuyamama vajinada baskı kbızlık da var 🙄 nasıl gececek dort bes hafta daha
YasminMtl Ayseunsal88 Fazlaca sırt ağrısı yaşamaya başladım.O kadar ki genelde geceleri oldu ve o batma hissi bitirdi beni.Onun haricinde benim koku hassasiyetim tekrar geldi o salçalı yemek kokusu soğan kokusu iğreti etti resmen.Buna bağlı olarak da 1-2 kere midem bulandı hatta.
8mucizem8 Ayseunsal88 saydıklarının hepsi var +gece sol tarafa dönsem orda uyuşuyorum sağa dönsem orda uyuşuyorum kalkarken güçlük çekiyorum
Ayseunsal88 8mucizem8 ayy gece bildiğin zıplayarak sağa sola dönüyorum o kadar ağırlaştımki ha birde burun tıkanıklığı ve nefes darlığıda var
Ayseunsal88 Hepimizde var demekki aynı sorunlar ilk aylar zor sanıyordum son aylar geçmek bilmiyor resmen
8mucizem8 Ayseunsal88 ya bide ben bilmeden bazen sırt üstü yatıyorum bir zararı var mıdır sanırım gece uyurken dönemiyırum sırt üstü kalıyorum bilinçsiz 😖
Bahar7878 Haftadan bildiriyorum. 33 ler gerçek hamilelikle tanışmaya başlıyorsunuz. Var olan ufak tefek şikayetleriniz katlanarak artacak. Ama sonu mutlulukla bitecek inş :)
Ayseunsal88 Bahar7878 Annelik gerçekten çok kutsalmış ya😅 normal insanlar gibi yaşamak nasıldı unuttum valla 80 yaşında gibiyim😭
Zeynoym Bahar7878 o kadar doğru ki kızlar ben bu zamana kadar resmen hamile değilmişim 32 ye girmek üzereyim 1 haftadır bel sırt ağrısı ölüyorum kendimi taşıyamıyorum bir kat merdiven çıkıyım bitiyo resmen oksijenim yatakts zor dönüyorum alttan alttan ağrılarım başladı Allah yardımcımız olsun
alparslangur Ayseunsal88 33+3 🥲 Bel ve sırt ağrısı,çatı kemiğinde ağrı, mide yanması aşırı sık acıkma😂 Tuvaletten çıkamama, yatakta dönememe hatta bazen yattığım yada oturduğum yerden tek başıma kalkamamak, karın sertleşmesi. Şuanlık bu kadarı aklıma geldi. Buzdağının görünen kısmı😂😂 Ama şükür ölmedik yaşıyoruz😂🤞
feyzcvs Ayseunsal88 özellikle yataktan kalkarken kasıkta sancı, karında yumruk kadar sertleşme, mide yanması, sık tuvalete çıkma o kadar sık ki lavabodan çıkıp tekrar giriyorum nerdeyse
Mevlude95 Bel ve sirt agrisi kasıklarimda agri mide yanmasi istahim inanilmaz artti uyuyamama nefes darligi surekli tuvalete cikma istegi ve asla donememek aklima gelenler bunlar birde ufaklik oldugundan cok daha fazla hareketlendi bu aralar valla karnimi delip cikicak diye korkmuyo diilim 😂
Ayseunsal88 Mevlude95 İştahım bu zamana kadar hiç artmadı ya valla bende keyifle yemek yemek istiyorum midem bulanacak ya da yanacak diye korkudan bişey yiyemez oldum
Demedov 34+2yim. Mide yanması, koku hassasiyeti, bulantı, kusma, karında sertleşme, sık acıkma, sık tuvalete çıkma, sabah 5 6 gibi uyanma sonrasında birkaç saat uyuyamama, halsizlik, ne ararsan var 🥺
cancik 33+4 hepsiiciği bende de var hatta şuan yastığımı diktim başım yukarda uyumaya çalışıyorum mide yanmasından😞 bir de alerjiyle uğraşıyorum bugün hapşurmaktan 5 kez altıma kaçırdım … çok zor çok
Mevlude95 cancik ayy evet hapsurnca arada bende yasiyorum maalesef o durumu en zoru o bence disari cikarken gunluk ped takiyorum artik korkudan
Mevlude95 Ayseunsal88 valla midem yaniyoda bulaniyoda ama kendimi yemekten alamiyorum midem kaziniyo habire bu zamana kadar 5 kilo aldim ama doguma kadar 15 kiloyu gorucem heralde boyle giderse