Deryana Sudenaz0105 ja hoffentlich. Rabbime binlerce kez hamdolsun rabbim 2 çocuk verdi çok şükür hani 3 düşünsemde belki 5 yıl sonra falan varsa tabii baş göz üstüne rabbimin ikramı eşim aldırmayı aklından bile geçirme diyor
Deryana Sudenaz0105 hapları bırakalı 19 gün oldu adetim hala başlamadı yani eğer hamileysem 18.gün testin ilk 5 dk da direkt 2 çizgi olması gerekirdi bence. 2 saat sonra silik çizgi bilmiyorum aklım almıyor
Kiymetcetinel Çok yeni gibi görünüyor ama prodoctor erken gebelik testi alıp yapmıştım ben ikinci çizgi hafif silik çıkmıştı beta hcgm o gün 114 olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam 5 gün bekledim öğrendikten sonra 2200 lere yükselmişti şimdi 21+6’yız💕
Deryana Kiymetcetinel burada beni teselli eden canım kadınlar sayesinde daha sakinim. Benşm bebeğim çok küçük ondan istemiyorum diyordum Eğer bebek varsa inşallah sağlıcakla selametle gelir
Deryana Sudenaz0105 bu arada hayırlı olsun umarım sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın kaç haftalık bebek
Deryana Minimalite eğer varsa inşallah sağlıcakla selametle kolaylıkla gelir ne diyim siz benim düşüncemi biraz değiştirdiniz bilmiyorum acaba böyle hamile kalanlar nasıl geçiyor iki bebekle zor yoğun ve yıpratıcı olur
Minimalite Deryana güzel düşünün güzel olsun. Benimde ilk bebeğim zorluyordu 4 yıl sonra ikinciye hamileyim ama şimdi onu böyle yalnız oynuyorken görünce diyorum erken olsaymış güzel güzel oynasalardı. Tabi yine de Allah bilir. Kimseye taşıyamayacağı yükü yüklemez. Elbette gözü kapalı dalın hamile kalın demiyorum ama vermişse de vardır bir hayır. Allah’a güvenin Rahat olun
Haticeanneeeee Anneoluyorumm00 evet canım ikinci olacak Allah nasip ederse istiyorduk yarın görmeye gidicem
Sevinc-Berna87 Deryana canim bu clearblue testine sakın güvenme hem pali hemde iki kere yaptim sonradan hep silik cıktı ve negativdi sonuc ucuzunu yap bak o kesin
Deryana Sevinc-Berna87 hadi yaa ben en iyisi sanıyordum gerçekten pahalı sen hangisini tercih ediyorsun test yapınca
Deryana Sudenaz0105 Ich habe Angst. Ich bin nicht bereit für ein positives Ergebnis😱 Randevum var 2 hafta sonra onu beklicem yazarım sana sonucu o zamana kadar adet olmazsam artık
Deryana Minimalite evet rabbime hamdolsun her şeyin en iyisini o bilir varsa eğer demekki hakkımızda hayırlısı bu o bebeğin doğması gerek demekki biliyormusun onca korunmaya rağmen şaşkınım gerçekten
Deryana Sudenaz0105 ben 2.gebeliğimde hiç test yapmadım planlı gebelikti. ama 3 adetten sonra tuttu. 12 haftalık olmuştu ilk kontrole gittiğimde. Senin 3.üncü çocuk mu geliyor?
Sudenaz0105 Deryana evet canım benimde üç. 2. Planlıydı benimde 5 yıl dan sonra oldu. Bu sadece süpriz oldu 🙈 aber bis 12 Woche abwarten hör mal nasıl dayandın😂