gncglozclk 26+2 olduk 2 gundur kendımı artık baya agır hissediyorum ve karnım cok gergin onun dısında cok guzel gıdıyor şükür 🤲 sizler nasılsınız 🥰
Senemyldrm gncglozclk 25.hafta penguen gibi yurumeye başladım çok değişik ;) kalça ağrıları oluyor bende bi de..
Elif3333 gncglozclk çok çabuk yoruluyorum uyku düzenim bozuldu. Az bisey yesemde dağları yemis gibi oluyorum. Yatakta sağa sola dönerken ağrım oluyor. Ama herseye rağmen çok şükür 🩷🥰
gncglozclk naneliseker_ karnım cok gergin bıde hep asag da duruyor yukarı vuruyor arada donuyor aöa genelde asagda bası 😂
gncglozclk KuzeyinAnnesi10 krap gırıyor gece uyurken bel agrısıda ara ara cok az oluyor ama kendıöı agır hissediyorum 😂
gncglozclk KuzeyinAnnesi10 donmem gerekti sırada tuvalete kalktım ıcın gerı yatarken dıger tarafa yatıyorum uyku sırasında daha donmedim her donuste uyandım ıcın tuvaletim geliyor 😂😂
Aysegulmer gncglozclk sırt ağrısı fazla ayakta kalınca hemen başlıyor ve geceleriii… aynı zamanda nefes alırken zorlanma oluyor bazen ve sürekli idrara çıkma :)) bende durumlar böyle
gncglozclk Aysegulmer ara ara aynı seylerı yasıyoruz ama idrar hep vardı basından beri cok cıkıyorum sekerden supelendı doktor ama yokmus az enfeksiyon var onada tek kullanımlık ilac verdı daha ıcmedım onu ıcınce sabaha kadar zaten tutamam nasıl olcak bilmem 😂
Aysegulmer gncglozclk ben cuma 75 gram şeker yüklemesi yaptıracaktım cok kötü oldum kustum falan iptal oldu yarın 50 gramla olacak inşallah şeker yoktur :((
gncglozclk Aysegulmer hayatımda içtim en iğrenç seydi 4 kere kusmaya geldim de zor tuttum hala etkisini atmos degılım cok kotuydu 🤦🏻♀️bende cuma yaptırdım
Lokumcuk gncglozclk bende yeni yaptırdım ama benimki çilekli içe tea gibi biseydi sadece aç karina bitirmek zor oldu
Aysegulmer gncglozclk valla ben yarın tekrar yaptırcam maalesef dayanmaya çalıştım ama aç karnına çok kötü oldu. Hamileliğimde ilk defa bu kadar midem bulandı