GulserenKY Esrac96 Bende 2 tane vardı ama 3 olmalı. Biri kirlenecek 2 yedek bulunmalı. Düşebilir kirlenebilir
aslanprenses_ Esrac96 ben toplam 7 tane aldım 😳 çünkü her yerde kullanacağım. Koltuğa yatıracağımda sereceğim. Üstünü örteceğim. Pusetinde kullanacağım. Bazen üstünde altını açacağım. Bana tüm anneler en çok müslin al dedi. En çok kirlenen şey o dediler.
gulcanak02_ Esrac96 ben 5 tane aldım 3 tane 65×65 aldım kundak yada başka şeyde kullanırım diye 2 tane büyük 110×100 aldım bunlarıda puset üstüne atmak için birini yedekli aldım kış bebeği olacağı için kuruma yıkama derdim olmasın diye☺️
ASE6154 Esrac96 2 tane almıştım normal battaniyelerden de kullandım gayet yeterli geldi kızım 3.5 yaşında hala kullanıyorum uçakta otobüste uyuturken üstüne örtüyorum yazın. Şimdi kısmetse ikinci çocuğuma kullanıcam
defneveannesii_ Esrac96 2 Tane ince, 1 tane çift katlı müslin aldım hepsini de kullanıyorum birini yıkıyorum birini kullanıyorum ama şu aralar özellikle çift katlı olanını kullanmaya başladım havalar serin olduğu için ☺️
KIME Bende 10 tane falan vardır her şeye kullanılan tek şey :) henüz 36 haftalığım ama kullanmadım Esrac96
__mom1 Bende de baya bi var buldukça aldım. İlk çocuk hevesi heralde hala daha renk renk alasım var ama bence 3 tane yeterli yani sonuçta stokta olmayn bir şey değil ihtiyaç olunca alırsınız