Nurdemirto Merhaba hanımlar Bi forumda gördüm gelin beraber deneyelim (Hamile kaldığınız ay) + (yaş) -9 Sonuç tekse erkek çift ise kız Deneyen var mı? 😬
Seac Nurdemirto 3 yıl önce doğum yaptığım oğlum için denedim tek çıktı Şimdi yine hamileyim çift çıktı bakalım cinsiyeti bilmiloruz hala 15. Haftadayım
tugbadurmaz34 Nurdemirto son adet tarihine göre kız ama öğrenmek için en az 2 ayım var 😂 sürekli tuzlu ekşi şeyler yitiyorum tatlı gram istemiyor canım bakalım 😂
Seac tugbadurmaz34 Bende öyle sürekli tuzlu ve ekşi yeme isteği vardı Tuzlu yediğimi gören erkek dedi ekşi yediğimi gören kız dedi
peksimetya Nurdemirto hamile kaldığımı öğrendiğim aydaki yaşım mı şimdi ki yaşım mı. Temmuzdan sonra yaş attı 1 tane kafamda deli sorular 😅
annesininaski_ Nurdemirto sonuç 23 çıktı çift ve tek benmi yanlış hesapladım acaba hamile kaldığım ay temmuz yaş 25 hesaplarmisiniz bana
Nnoktaa Nurdemirto Sonuç çift. Ama içimde minik adam var 😂💙 tutmadı. Çin takvimi de tutmamıştı zaten 😂
Nurdemirto Nnoktaa benimde tutmuyor oğlumda tutmadı şimdi kızıma hamileyim yine de bi formdakilere sormak istedim 😬