BSAN Kızlar ablam hiç açılmamış emzik ve biberon temizleyici için cif markasının bir ürününü verdi. Hiç açılmamış ama son kullanım tarihi geçen yıl kullanılması doğru olmaz değil mi
Bmbe21 BSAN doğal özlerden yapılmış bir jel zaten o muhakkak bir bozulma durumu olmuştur kullanmayın bence
Baharoloji BSAN kimyasal falan olmadığı için bozulmuştur e bebekte uygun fiyatları bence yenisini alın riske atmayın
BSAN Peki temizleme öneriniz var mı karbonatlı su önerisi görmüştüm ama biberon temizleyicisi olmadığı durumlar için
Bmbe21 BSAN kaynar suya biberon emzikleri atıp içine 1 yemek kaşığı kadar sirke koyuyordum o da mis gibi yapıyor benim annem de öyle yapmis hep :)
Merfakts BSAN BSAN siveno, incia, weleda gibi markalar içeriği nispeten daha temiz ve bebek için uygun markalar. Ben sivenonun emzik ve biberon temizleyicisini ve çamaşır sabununu aldım. Sık sık indirime de giriyor o markalara bakabilirsiniz
DeryaE Bende bugün baby me markasını aldım ebebek ten. Önce deterjanla yıkayıp sonra kaynatmayı düşünüyorum