Yesimkso Edaemkl hayırlı olsun canım bu erken gebelik testi mi yoksa normal test mi bende yumurtlamadan 9 gün sonra yaptım normal kaset testle negatif. Bir kaç gün daha bekleyip yapayım diyorum da hangisylr yapsam daha ney sonuç alırım acaba
Edaemkl Yesimkso erken gebelik bende 3 gün önce yaptım negatifti reglm 1 gun geçti test yaptım pozitif çıktı yarın kan vereceğim
Edaemkl Yesimkso 9 gün çok erken 14 gün yapın ben 14 gün yaptım pozitif gördüm erken gebelik yapabilirsiniz
31415926Er Edaemkl bende kaç gündür yapıyorum 1 tanesi pozitif çıktı adetime 3 gün hep negatif çıkıyor
sweetmom_ Edaemkl merhaba size bir şey soracağım benim yumurtlama 3 Ekim’di ben bugün kan testi yaptım negatif çıktı bat 23 ekim pozitif cikma olasılığı var mı?
Edaemkl sweetmom_ benim de 3 ekimde Bat 15 ti 1 gün geçti reglm test yaptım pozitif çıktı yarın kan vereceğim sağlık ocağında
Edaemkl sweetmom_ adet olana kadar ümidini kaybetme 3 gün öncesine kadar negatifti reglm 1 gün geçti pozitif oldu
sweetmom_ Edaemkl test yaptım 2 Ekim’de pikti 3 te hafif silik oldu 5 te çok az göründü artık. Bende tahmini 3te çatladı diye düşünüyorum.
Edaemkl sweetmom_ En az üzerinden 14 gün geçmesi gerekiyor o tarihlerde imkansız test bozuk olabilir adet gününü bekle inşallah hayırlı güzel haberler alirsin