Canles Annelerim merhabalar tecrübesi olanlar yazabilir mi. İlk Bebek geç gelebilir diyorlar doğru mu ?
Aysee1123 Canles 38+2 oluyorum bende yarın. Benim doktorumda öyle söyledi yüzde 80-90 olarak ama yinede belli olmuyor tabi. 38+2 de 38+4 te doğum yapan arkadaşlarım oldu. Olabiliyor yani
Hasret_0 Canles Benim ilk doğumum 38+3 te oldu oğlum şimdi 2 yaşında kardeşini bekliyor ikincide erkek 40+2 haftalık oldu gelmek bilmiyor
Canles Aysee1123 bi anda mı geliyor acaba nasıl oluyor anlattılar mı hiç öncesinde bi belirti olur mu 🤷
Aysee1123 Canles Birisinin önce nişanı geldi diğer gün suyu gelince gitmişti hasteneye. Diğer arkadaşımında direk suyu gelmişti öyle gitmişti
Canles Senaesmer peki durum nasıl ilerleyecek acaba 40. Haftadan sonra beklemek riskli dedi benim doktorum Tatar59 bilmiyorum valla genelde öyle söylentiler var ondan dolayı dedim bende 🤷
Papatya_kokuyo5 Canles 40+2 de sancısız gidip nts ye girdim ve nts de sancılar tavan yapmış ben hiçbişey hissetmiyordm meğer 8 cm açıklık varmış
Melson20 Tatar59 Aynen, eltim 6ci cocugunu 41+6 da dogurdu, kiz Gorumcem de 4cu cocugunu, erkek, 42+3 de dogurdu 🤣 yani hic belli olmuyor ister ilk yada son olsun