Busee0311 Yarın randevumuz var bakalım gidip öğreneceğiz sizlerin kaçtı bu haftalarda boyu ve kilosu 👼🏻☺️
Aylanursu Busee0311 35+4 haftalıgız boyunu bilmiyorum kilosuda tam 35+0 da iken 2500 dü bakalım carsamba günü tekrar randevumux var kaç oldu olglusum
Ask-bebegim Busee0311 33+4 de 2350 gram 47 cm boy herşey yolundaydı 34+3 deyiş salı günü tekrar kontrol var. Bakalım artık muayaneler sıklaştı
Gozde_52 Merhabalar 🌸 34+2 de gittiğimde 2214 grm 45 cmdi doktorum olması gereken kiloda demişti bu haftada , cumartesi gideceğim 36. Haftamda bakalım kaç olacak 🥰🙏kilosu düşük gibi geliyor hala 🤭
Busee0311 Gozde_52 maşallah rabbim sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin hiç kötü düşünmeyin hiç başka bebişlerle kıyaslamada yapmayın sağlığı yerinde olsun yeterki doktorunuzda demiş zaten olması gereken kiloda diye gerisi teferruat ☺️
Gozde_52 Busee0311 evet canım doğru diyorsun benim 32 de pek kilo alamadı aldı ama az aldı o sıra böbrek taşı dusuruyormusum pek beslenemedim ve çok istarahat edemedim o gün pek kilo alamamış diyince gözlerim doldu ikinci gebeliğim bu diğerinde böyle birşey yaşamadım ama 2 hafta içinde 600 grm birden aldırıp en azından kilosu normale döndü daha önceki haftada yaşamadım dolayısıyla ara ara korkum oluyor ama çok şükür ki kilo alıyor en azından bakalk sezeryan olacağim 4-5 haftada ne kadar aldirirsam kardır ama sağlıklı olsun önemli olan o elbette🌈🌸🥰
Sabiye51 34+4 te gttim 2200 dedi boyu 40 cm bnada düşük geldi ilk başta 3kg doğar dedi sizcede normal mi
Busee0311 Sabiye51 cihazlar hiç bir zaman kilosunu net söylemez aklınızda bulunsun herzaman 400 600 gr fark ediyor ya düşüyor yada daha yüksekte oluyor kilosu çok fazla gördüm şu kadar dedi bu kadar doğdu diyeni siz kendinize stres yapmayın bende 32 haftalıkken sancım olduğu için acil gitmek zorunda kaldım başka bir doktora 2300 dedi olmayan şekerimi çıkardı trioid lerinde sorun var dedi yok 2 hafta önden gidiyor diye saydıda saydı eğer sağlığı yerinde ise inanın kilosu hiç önemli değil
Elagl @Busee0311 33+6da gittim 2351gr 46 cmdi 25inde tekrar gidicez 36 olucaz ozaman bakalım kaç olacak 🐣
Kalbimmmmm 31+1de gittim kilosu 1450dedi geriden geliyor dedii sizlerin nasıldııı korkmalımıyım boyumuz 38cm dedi boyumuzda kısa
Oscarito41 Oy oy nstye girdim 1bucuk saaten fazla nstde kaldim nabizlarimiz karisti birbirine… Kaldim ogleden sonraya
birminikkizannesi En son 32. haftada gittim 1720 gramdı ve 44 cm boyu. Bu Çarşamba günü tekrar gideceğim 34 haftalık olucam bakalım kaç kilo oldu.