Kubragll Dogumdan sonra gece pedi ya da hasta pedi hangisini kullanmak gerekiyor ya da bunlara ihtiyaç var mi
Ddmyu Kubragll depend almıştım normal doğum yaptım normal ped kullandırdılar depend hava aldırmaz deyip izin vermediler
mrvkzykry Kubragll depend külot veriyorlar benim doğum yapacağım hastanede bende kendime yedek olarak aldım bir paket daha. İlk zamanlar hem kanama çok oluyor hem de kullanımı rahat tek giyimlik külot iyi olur bence. Yandan yırtarak cıkartabiliyorsunuz. 1 hafta sonunda zaten kanama yavaşlayacağı için normal pede geçebilirsiniz
Tuvvba96 Kubragll Merhaba, ben sezaryen doğum yaptım hastaneden çıkana kadar depend kullandım, sonrasında doktorum pamuklu çamaşır ve normal ped kullanmamı önerdi çünkü depend hava almıyormuş, kesi için uygun değilmiş 🥲
Kukulikukuli12 Kubragll depend aldım 1 paket yetiyor. Eve gecince normal ped kullandım. 2.ye dogum yapıcam yine aynı sekilde aldım
Minikperi Kubragll depend ilk zamanlarda kurtarıcı oluyor. Ben rahat ettim. Normal doğum yapmıştım. Sonra zaten pede geçiliyor.
Sinemmm1 Kubragll depend ilk günler için kesinlikle çok iyi oluyor çok kanama oluyor bir paketi kullandım sonuna doğru artık az geliyordu. Normal ped e geçtim sonrasında
Nurr_22_22 Kubragll dependte aldım uzun gece pedi de benim yoğun kanamam olmadı hastane üzerimi giydirirken hasta bezi taktı sonrasında hep normal ped kullandım
Melike_02 Kubragll depent yerine hasta pedi kullansak olur mu ??? Aynı şey mi acaba tereddütte kaldım
Seymoshh Melike_02 eğer özelde yapacaksanız doğumu hastane zaten bez takıyor ve yedekte veriyor bir sürü üç ayrı hastanede doğum yaptım üçündede aynıydı ben depend aldım ama iki tane sırf kullanmış olmak için kullandım çünkü kanamam çok az oldu normal ped taktım ikinci gün ki oda olmazsa bebek bezi bile koyabilirsinizo bide tutuyor
Baharoloji Kubragll ben iki doğum şeklinide yaşadım ikisinde de kullandım depend ilk bir kaç gün iyi oluyor evony ped var bir de büyük oda sonrası için yeterli geldi özellikle ilk bir kaç gğn normal ped ile geçmez
nunusmom Kubragll bn depend hasta bezi bunlardan almıştım tutuculupu çok iyiydi ama doktorum önermedi git çıkar dedi ve medikallerde satılan bi ped önerdi ismini unuttum ama gazlı bez içi pamuk gibi bişeydi normal doğum dikişlerimin hava alması gerektiğini ped vez depend bunlarda hava alamadıgı ve sürekli kana maruz kaldıgı için hem iyileşmesi geç olur hemde iltihal kapabilir demişti kullanmayı bırakmıştım bu doğumunda da aynı şekilde yapacagım depend bez va kullaanmayı düşünmüyorum
nur34_ Kubragll bende depent almistim azalinca pede gececektim ama dikislerim cok oldugu icin depent kullanamadim anne usulu bez kullandim ic camasiri bile giyemiyordum