Mervemetin34 Arkadaşlar merhaba artık ızdırap gibi olmaya başladı 22 haftalık gebeyim ellerimin parmak uçları uyuşuyor ve hiç geçmiyor aynı durumu yaşayan var mı varsa öneleriniz öğrenmek isterim 😞
KuzeyinAnnesi10 Mervemetin34 özelikle uyanınca hissetmiyorum ve şimdi de baş parmağım seyirmeye başladı 😂😂ne ararsan var kız bende. Biraz ovalayip soğuk suya sokuyorum iyi geliyor
busraayksll Mervemetin34 ay bende de çok oldh ağlayacağım artık hemde aynı haftalarda sonra magnezyum içtim sağlık ocağı yazmıştı doktorum o bı ise yaramaz dedi değiştirdi şuan kullanıyorum kaç aydır çok iyiyim sukur
Boncukk123 Mervemetin34 gebelikte oluyormus magnezyum kullanınca geçiyor diyorlar doktorun magnezyum takviyesi verdi mi canım
Mervemetin34 Boncukk123 hayır vermedi çünkü bu şikayetimden sonra kontrole gitmedim 9 kasımda gideceğim yada kontrolden önce telefonla arayıp söyleyeceğim
Boncukk123 Mervemetin34 bende oyle duymuştum canım henüz tahlil sonuçlarıma bakmadı doktor belki bana da verir bekarken iki elden de amelıyat oldum sinir sıkışmasından bulaşık yıkarken falan agrı yapıyor yeni yeni
Anneeeeeem El uyuşması bende de oldu malesef magnezyum kullnasogom halde gecmedi su sisesinin kapağını bile acamaz hale geldim inşaallah geçicidir