oylesinebiri0 Gebelik şüphem var yarına kadar adet olmazsam kan verecem ama hastayım sabahtan başım ağrıyor limon tüketecektim ama zararlı dedi kayınvalidem bendw kararsız kaldım var Mı öyle bir şey
Eyyy0 oylesinebiri0 valla ben içinide yiyorum suyunuda içiyorum 3 aylığım az yersen bişi olmaz herseyin fazlası zararlı canım
oylesinebiri0 Eyyy0 çok sevindim ya 😂😂 teşekkür ederim tabi o kadar yemiyorum hafta da 1 bilemedin en fazla 2 tane
oylesinebiri0 Edaaa123 bilmem ki kayınvalidem öyle dedi bende içim içimi yiyeceğine sorayım dedim zaten daha belli değil 3 gün gecikmem var ne olur ne olmaz diye
Mlknr oylesinebiri0 5 aylık hamileyim ve hamileliğim boyunca hemen hemen hergün 1 tane limon yiyorum hata eşim de biraz şüphelenmişti zarar verir mi diye doktorumuza danıştık o da limonun bir zarar vermiyceğini söyledi. Özel bir durum yoksa sıkıntı olacağını düşünmüyorum ben hala daha yiyorum ama çok şükür bebişim gayet iyi.
KuzeyinAnnesi10 oylesinebiri0 hiç böyle bisey duymadım başlarda hep tansiyonum çıkardı bol bol limonlu su içtim normal su tadını unutmuştum sodamin içine de hep 1 limona sıkar verirdi eşim sade soda icemiyordum.
Mucizem32 Limondan hiç bişey olmaz bence hatta gebelikte bol limonlu salata yiyin öğünlerde de diyorlar bende hergün yarım limon 1 limon suyu içiyorum