Oglmvkzm Yarın Allahın izniyle sabah doğuma alınacağım kızlar dualarınızı bekliyorum sağ salim çıkalım ameliyattan inşallah baş ağrısı ilk doğumumda çok çekmiştim inşallah bunda çekmem birde inşallah sütüm hemen gelir 🤲🥹
busraayksll Oglmvkzm Sağlıkla sihhatke bir nefeste bitsin inşallah doğumun sende yarın bizlere dua et doğuma giderken edilen dua kabul olurmus
mugeb123 Oglmvkzm Allah yardımcın olsun canım sağlıkla sıhhatle al kucağına inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻benimde Salı günü kısmetse 🫶🏼🫶🏼
MerveTeyze Oglmvkzm Allahım yar ve yardımcın olsun kolaylıkla sağlıkla acısız ağrısız gelsin kolaylıkla ayaklan inşallah ve Allahım iyi ve merhametli insanlarla karşılaştırsın tüm süreçte Salı günü de benim sezaryen tarihim çok geriliyorum ilk doğumum olacak nasipse
N-23 Rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin, inşallah bizlerde o günleri görürüz sizde bize dua edin 🤲🤲🤲🤲
Oglmvkzm N-23 amin canım teşekkür ederim 🌸 inşallah aynı şekilde sizlerde sende görürsün yavrunu kucağına alacağın zamanı 🤲
aybukelii1 Allah yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla gelsin kuzu . Kafana takma herşey güzel olur inşallah dualarimdasin 🥰
Oglmvkzm aybukelii1 Kafama takmamaya çalışıyorum diyelim canım 😊 inşallah dediğiniz gibi olur herşey 🤲🌸
Oglmvkzm busraayksll Etmez miyim tanıdığım tanımadığım kim varsa ediyorum valla Rabbim sizlere de kolaylıklar versin inşallah 🤲🌸
Oglmvkzm mugeb123 sana da az kalmış bir gün var deme hemen geliyor vallahi zaman 😊 Amin inşallah hepimiz alırız sağlıklı sıhhatli kucağımıza 🤲🌸
Oglmvkzm MerveTeyze amin inşallah canım amin 🤲 Size de bişey kalmamış aynı dileklerim sizin içinde geçerli inşallah ağrısız sancısız bir doğum gerçekleştirirsiniz Rabbim yardımcınız olsun 🌸