elmas8 Merhaba kızlar bu iğneyi yaptıran var mı acaba? Özel hastane de fiyatı ne kadar? Birde bu iğneyi yaptırmak için hastaneye giriş yaptırmak gerekiyor mu?
Guldane32 elmas8 bana düşük yaptığım gün vurdular devlet hastanesinde önceden vurulması gerekiyormuş hamile kalmadan ama ben bilmiyordum
Esmacbnoglu elmas8 Özel hastane takipliyim 28. Haftada tahlil yapıldı negatif çıktı aynı gün doktorum sağolsun rapor çıkardı 1500₺ olan iğneyi 3₺ ye aldım
Keziban3006 Haftada indirekt coombs testi verdim negatif çıktığı için 29. Haftada iğne vuruldu özel hastanede yatış gösterildi 1000 tl iğne parası verdim
Keziban3006 elmas8 yatış olarak gösterildi fakat hastanede yatmadım iğne vuruldu isterseniz 1 saat bekleyin öyle gidin dediler ama ben çıktım direk
Nimet-96 Bana da aynı şekilde yatış yapılarak iğne vuruldu 2500 tl ödedim ama devlet hastanesi ücretsiz yapıyormuş bu iğneyi sonradan ogrendım
Nimet-96 İlk başta bende anlayamadım neden yapıldıgını tehlikeli mi iğne diye sordum tehlikesi yok önlem amaçlı denildi daha sonra anladım ki sırf ücret için bu şekilde yatıs adı altında ücret alınmış