RecebinEsrasi Kızlar 19+0'ız şuan fakat cinsiyetini bir türlü öğrenemedik bacaklarını açmıyor ilk bebeğimiz oldukça meraklıyız yavaş yavaş alışveriş yapmak istiyoruz artık ama cinsiyetini bilmediğimizden kıyafet konusunda kitlendik :) detaylı ultrasonumuz var ay sonuna ultrasonda göstermesi biraz daha hareketlenmesi oynaması için girmeden önce ne yiyebilirim ne yapabilirim ? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız 😗😊
Necla06 RecebinEsrasi detaylı ultrasona girmeden özellikle bol su içmelisin idrara sıkışık şekilde gidersen daha iyi olabilir bunun haricinde vişne suyu, çikolata ya da çikolatalı süt içebilirsin.
RecebinEsrasi Necla06 vişne suyu ve çikolata işe yaramadı benim bebişte😂ama idrara sıkışıklık bilmiyordum bi deneyim onu😗çok teşekkür ederim canım😊❣
Necla06 RecebinEsrasi rica ederim canım benim kızım da 19+6 da detaylıya girdi o zamana kadar hiç göstermedi kendini doktor 45 dk aleti karnıma her deydirdiginde aha dedim şimdi ayıp olacak 😂 doktorun odasından iki büklüm çıktım WC de aldım soluğu 😂