24+4 haftalık hamileyim 51 kiloydum şimdi 61 im çok mu kilo aldım eskiden beri hiç kilo alamazdım şimdi su içsem kilo alıyorum 🙄 sizin Nasıl ?
    Ttsznd biraz zayıf hamile kalmışsın ondan hızlı ilerliyorsun ama yinede çok almışsın dikkat etmen gerekli
      34. Haftamdayım 58dim 66 yım şuan her bünye aynı değil tabi başlarda 4 kilo vermiştim ben geri aldım 🤗
      Bende tam 10 kilo aldım 54 ile hamile kaldım şuan 64 kiloyum 33 haftadayız, bebeğin sağlıklıysa kiloya takma bence doğumdan sonra gider onlar 🤗
        Ttsznd bende gebeliğe 51 ile başladım su an 36+6yım 65kiloyum bende ben hızlı gidiyorum diyordum 😒
          Ttsznd bende 57 dim 55 e düştüm şimdi 24+3 üm 65 oldum 10 kilo almışım 😂 ne yapalım olsun veririz
            Ttsznd senin gibi hızlı ilerledim. Beyaz ekmek tüketme bol bol yürü ben yapamadım 18 kilo aldım
              Mls inşallah ama daha çok yolum var böyle gidecek diye korkuyorum 😔
              • Mls bunu yanıtladı.
                Sedayznn senin az kalmış ben daha yolun yarısındayım 30u bulur heralde 😔
                Ttsznd bende çok fazla yemiyorum ama kiloluyum kilolu hamile kaldım 78 kilo hamile kaldım 88 kiloyum 36+1 haftalık hamileyim . Bebekten dolayı alacağın kilo toplamında 10-13 kilo ya vücudunda ödem var buda susuzluk ve hareketszlkten oluyor , yada yiyorsun 😅 benim doktorum her gittiğimde 10 kilo çok yeme içme diye başlıyor ben odadan çıkana kadar Susmuyor
                  Muhammedamine bana da bu kadar takma önemli değil diyor bu haftasonu şekere bakacak ona göre karar verecek. Çok su içiyorum ondan mı acaba 🙄
                    Ttsznd bebeğe yarayacak şeyler yersen çok fazla kilo almazsın canim
                      Mls doktordan diyet isteyeyim bari
                      • Mls bunu yanıtladı.
                      • Mls bunu beğendi.
                        Ttsznd yaaa o ne tatlı doktrmuş öyle 😅 şeker yüklemesi yaptır mutlaka belki ondan da olabilir ama artık olan olmuş takma kafaya bebeğin sağlıklıysa verirsin doğumdan sonra
                          Ttsznd diyete gerek yok canim şuanlik sorun yok ki kilon güzel zaten zayifmişsin fazla abartı durduğunu sanmiyorum