Melike_4949 Tetanoz her 10 yılda birmis hamilelikte henüz yaptırmadım acile gidiyimmi birşey olur mu en son bir sene önce üç dört doz vurulmuşumdur doktoruma yazdım ama haftasonu cevap vermez belki
Minikperi Melike_4949 1 sene olmuş zaten 2 yıl koruyuculuğu var yaptırmayın aşı. Tetanoz aşısı zaten ağır bir aşı
Melike_4949 naneliseker_ doktora yazdım ama cevap vermedi sağlık ocağı hemşireside son beş yılda yaptirdiysaniz sorun yok demişti yani iş yüzünden bir sürü doz vurulmuşumdur
mhmtsmy Benim bildiğim paslı ise ihtimal oluyor paslı değilse ztn korkmağa gerek yok,ben tetanoz olmadan önce de bi yerlerimi kestim ama paslı olmayınca çok şey yapmadım
Melike_4949 mhmtsmy yok paslı değil ve son bir sene önce aşılarım var Bıçak yeni daha bugün aldım işte insan hamile olunca pinpirikli oluyor
Melike_4949 MehmedinZeynebi hayır son beş yıl içinde bir çok doz yaptırmıştım sağlık ocağı hemşiresinede söylemiştim gerek duymadım
Melike_4949 Minikperi o yüzden yaptırmadım canım hamileliğim sıkıntılı geçiyor zaten son beş senede hiç vurulmasam yaptırırdim büyük ihtimalle