Nursumeyye5 Şeker yüklemesini hastanede takipli olduğu doktor da yaptıran var mı kızlar doktorum buraya gelmeni tavsiye ederim dedi Sağlık Ocağını önermiyorum dedi de yarın yaptıracağım ben
cutecik Nursumeyye5 ben kendi doktorumda yaptırdım cnm hiç sağlık ocağında yaptıranda duymadım yakın çevremde de var hamile bnce doktorunu tercih edebilirsn
Ebrugrgn Nursumeyye5 hastanede doktoruma yaptırdım sağlık ocağında yaptırmadım pek de duymadım genelde hastane yapıyor
Nursumeyye5 cutecik Meryembozkurt46 tugcesakzci Kimse duymamış ama ben sürekli Sağlık Ocağında yaptıranları görüyorum hattâ o yüzden kafama takıldı sormak istedim ama kendim yarın doktorumda yaptırıcam
tugcesakzci Nursumeyye5 ne olur ne olmaz kendi doktorunda yaptır bence de canım o daha iyisini bilir çünkü
Minikmucizelere Nursumeyye5 bugun saglik ocaginda yaptirdim doktorum saglik ocaginda ucretsiz yaptirabilirsin demisti sozde domtorunuza sorabilirsiniz isterseniz
YigitPoyrazMomm Nursumeyye5 sağlık ocağında yaptırdım yani doktorunuz nereyi uygun görüyorsa orda yaptırmak daha iyi
fizikcianne Nursumeyye5 doktorum sordu kendi anne ve babanda şeker rahatsızlığı var mı diye. Yok deyince gerek görmedi. Öyle ananeymiş babanneymiş onlar da varsa da yapmıyorlar. Sadece anne ve babanda varsa gerekli görüyor benim doktorum. Hemde özel kliniğe gidiyorum. Ücret için bile yapsa yapardı ama gerek görmedi sağolsun
Nursumeyye5 fizikcianne Ben de yaptırdım ama şekerli suyu içmek üst üste kan vermek aşırı zorladı beni böyle bi alternatif söyleselerdi yapmazdım
rumeysattnc Nursumeyye5 bende kendi doktoruma yaptırdım ama sağlık ocağında yaptıranda var eczaneden alıp saatlik kan veriyorlar