Pekinseyma Normal doğumum Şubat ta olucak ama sezaryen olucagi için ocaktami subattami olurum bilmiyorum
Aryamom- Pekinseyma 32+3 benimki de planlı sezaryen 39 haftada alınıcak allah nasip kısmet ederse Normalde 1 şubat ama 24 Ocakda alınıcak ❤️
Balkiz Pekinseyma ilk gebelik ve ikinci gebelil fark ediyor. İlk sezaryense genelde 38+4 den sonra 39 a kadar alınıyor. Ama benim 2. sezaryenim olucak. Doktor 38+0 a kadar bekleriz en fazla dedi. Eski dikişleri zorlama ihtimali artıyormuş
mirzamira Pekinseyma canım bende 31+2 yim benimde sezeryan olucak doktorum aksi bi durum olmazsa 38+3 ten sonra alırım dedi
mirzamira Pekinseyma hiç sorma aşağı doğru çok baskı yapıyor her an çıkıcakmış gibi bel ağrısı var uyku 0 😥 senin nasıl bi sıkıntın varmı
mirzamira Pekinseyma çok şükür yanma olmadı bende 🙏🏻 Ama bebeğim iki hafta geriden geliyo Gecen hafta 1300 gr dı yarın kontrolüm var bakalım ne dicek doktor
Pekinseyma mirzamira canım benim kafana takıp üzme sakın kendini bidahaki kontrolde bakarsın çok iyi şeyler söylerler ultrasonda pek güven olmuyo
Bilgenizamo Nasipse 22 Aralıkta doğumum var, sata göre hesaplananda 4 ocak gösteriyor, 39+1 e sezeryan planlandı.