busssrayildizzz16-10 Öncelikle uzun soluklu kullanmak istiyorum,sürüşü kolay,taşıması kolay,kolay katlanabilir olmalı ama asla model ve markada karar veremiyorum 🥴Travel mi Baston Model mi🤍🤍Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum 🫧
tugcesakzci busssrayildizzz16-10 Baston bebek arabaları yenidoğan kullanımı için biraz erken olabilir, baston yerine kabin boy tercih edebilirsiniz. Travel sistemlere göre daha kolay açılıp kapanıyor ve hafifler
seyma3737 busssrayildizzz16-10 ben 4 Baby markasının kabin boyunu aldım puseti ile birlikte kullanmakta daha nasip olmadı ama evde deneme sürüşü yaptım biraz 😂 hafif küçük katlandığında hiç yer kaplamıyor
nb- busssrayildizzz16-10 bence direkt kabin boy. Travellerde çok güzel görünenler var ama en hafifi bile kabin kadar peatik olmuyomuş. Benim şu an 2 seçeneğim var ikisine de puset de takılabiliyo bak istersen; hamilton r1, chicco goody plus
Bircicekanne busssrayildizzz16-10 prego solo kabin boy aldık henüz kullanamadık kabin boy oluşu pusetinin de olması ve ağır olmaması benim için öncelikti tabi fiyatı da önemli aldıktan sonra denedik çok hafif değil ama güzel kaliteli bir araba
cokbilmismom Bende arayıştayım Kabin boyda çok aşırı pahalı olmayan 5 7 bin arası ve yeni doğana da uygun varmi onerebilceginiz kullanışlı bir model 16 20 binler çok fazlaaa 😢😢
Gamzeaksam cokbilmismom kabin boylar 7 bin TL zaten canım en fazla indirim var bu aralar bizde bi karar veremedik yaa
MerveTeyze cokbilmismom Hamilton r1 ne alırsan al ağırlığına kolay açılıp kapanıp min yer kaplamasına bak Hamilton r1 tek olumsuz yanı illa iki taraflı kullanacağım diyorsan bir aparat ile örneğin Maxi Cosi Puset ile kullanılıyor ancak o aparat ben alırken (1300 tl gibi) çok pahalıydı ama ilk bebeğim nasip olur ikinci de olursa kullanılır sonra da satarım diyerek aldım işte eğer kış bebeği olacaksa aslında pusete ve aparata gerek yoktu bence
MerVedatt seyma3737 aynı renk ve model bende baby2go marka aldım ilk defa duydum markayı inşallah iyi çıkar
seyma3737 Negif aslında bu modelde güzelmiş ben ınstagramdan minitarz sayfasından piyasa da 4600 civarı olan bebek arabasını o sayfada 3500 aldım almak isteyen olursa bi bakın bence o sayfaya
gaye1807 nb- biz chicco goody plus alıp pusetini ve aparatını ikinci el alıp Yenidoğandan itibaren kullanmayı planladık bebek de severse 😁😁
Kusumoldu nb- ben chicco Goody plus I çok araştırdım özellikle kapanışı falan çok hoşuma gidiyordu ama tek yön kullanılıyor. Biz şimdi chicco one4ever aldık. Hem puset takılıyor hem çift yön kullanımı var. Çok hafif katlanınca küçücük kesinlikle öneririm fiyat olarak biraz üstüne koyabiliyorsunuz hiç pişman etmeyecek bir model bence
Melonicka Ben kanz Vgo almıştım yaklaşık 4 ay önce ebebek’ten. Traveler sistem ama açma kapaması çok kolay. Ayrıca puseti arabanın iskeletine direkt takılabiliyor. Ve diğer traveler sistemlere göre daha hafif , kullanımı rahat. Ben aldığımda kampanyası vardı 6bin TL’ye almıştım.
smeyyeav Melonicka bende vgo almıştım aynı sebeplerden ötürü tercih etmiştim ben aldığımda da 8 bindi
canss_96 Pierrecardın Legend modelini aldım ben travel sistem pusetli çok kullanışlı geldi özellikleri yaklaşık 3-4 yaşa kadar kullanılıyor ben 1 ay oldu alalı 15.000 aldım kullanımı kolay pratik geldi bana çok araştırdım daha bebeğim doğmadı kullanamadım ama evde kullanıyorum arada pratik olsun diye😊
defneveannesii_ busssrayildizzz16-10 4 Baby markasının travel sistem olanını kullanıyoruz🫶🏻 Ben çok memnunum oldukça hafif, katlaması açması kolay ve arabada katlanınca yer kaplamıyor. Sürüşü de gayet rahat tavsiye ederim😍 Bu bizim kullandığımız🥰
Neslibt72 busssrayildizzz16-10 ben cybex balıos aldım aşırı memnunum şu an kullanması konforu sadece fazla yer kaplıyor arabada
bengonca Neslibt72 bende çok beğendim balios u sonra eezy twistteki 360 derece dönüşü için tercih ettim. İkiz bekliyorum birbirilerini dürtmesinler dedim 🤣
bengonca Canım bütçenide belirtseydin keşke. Daha doğru yorumlar gelirdi. Ben de kabin boy cybex eezy twist 2 modelini aldım. Puset olarakta yine cybex aton5 modelini aldım. İkiz bebek bekliyorum. Puset bebek arabası yağmurluk aparat falan 70000 civarına geldi. Bir tane alacaksan 35bin gibi düşünebilirsin. Mutlaka araştırmanı tavsiye ederim. Görünce ve kullanınca diğer bir çok marka ürünü kafanda eliyorsun. Sağlıkla gelsin kuzun 🌸