Evet aylarca burda okuyup okuyup sıra bana ne zaman gelecek diye beklerken o gün geldi çattı. Ben bebeğimin böbreklerinde büyüme olduğu için perinatoloji takipliydim. 37.haftamda doktor haftaya gel gün verelim demişti. 38+1 günlükler pazartesi günü gittim kan nst EKG ve anestezi ile görüşmemi istedi doktor. Kanlarım çıkmadan anestezi ile görüşemedim. Nst çekilip doktorun yanına gittim 2 katılmam çıkmış o d öyşe yüksek bsy değildi 50 60 arası. Ama ben hissettiğim için bana direk yatış verdi. Çok hazırlıksız yakalandım. Ben gün alıp döneceğim diye bekledim. Doktordan izin alıp eve dönüp eşyalarımı alıp hastaneye tekrar gittim. O sıra kanlarım çıkmıştı yukarıda uğraşmamak içim ben anestezi ile görüşüp öyle yatışımı yaptım. Doğumhaneye gittik eşim ablam beni benimleydi eşyalarımı vermek için bekliyorlardı. Ben o gün doğum bile yapacağımı zannetmiyordum. Bilgilerim alındı usg bakıldı muayne yapıldı ve oda ya alındım. Nstye bağlandım aç olduğum için 3 serum bağlandı. 2 saate yakın nst de kaldım. Normal poliklinikde sancım aşırı çıkmadı ama yukarıda dağ gibi sancılarım çıktı. Ve ameliyata alındım. Saat 5 gibi girdim oğlum 5 bucuk gibi doğdu. Ameliyatı merak edenler içinde iyi geçti başınızda sürekli ilgilenen birisi vardı. Benim sadece zorlandığım kısım kaburgama bastırması oldu ama kesi acısı falan hissetmedim. Ama kabırgama basan doktorun işgüzarlığı şuan hala ağrısını çekiyorum. Dikişleri m gayet güzel iyileşti bile diye bilirim çok rahat kalkıp yatıyorum. İlk 2 gün çok zordu sadece. Bugün 6.günümüz. Ben memnun kaldım hastaneden. Merak ettiğiniz herşeyi zaman buldukça cevaplarım 🤗