naneliseker_ Ozlm_m 25.hafta düzensiz harkeet edebiliyor. 2 saat uzanın dinlenin.. Olmadı sabah doktora gidin
Hsrt80 2gun hiç hareket etmesiyle hemen bir acile gidin bence çok uzun bir süre an azından bir iki etmesi gerekirdi bence ikizlere hamileyim ikisini sürekli takip halindeyim etmezse korkuykrum
Ozlm_m Hsrt80 bende çok korktum acile gitmek istemiyorum cumartesi pazar olmasaydı polikliniğe giderdim
hande777 haftada iki gün hareket hissetmemek çok anormal değil. Pozisyonu değişmiştir, tedirgin olmayın. Benim plasentam sağ ön tarafta ayaklarını o tarafa topladığında çok az hissediyorum.
KahveliBiAnne Ozlm_m 25 haftalık 2 gün hareket etmemesi sıkıntı beklemeden doktora gidio kalp Atışı dinlemelisin günde en az 5 6 kere oynamaları lazım çünkü 48 asla uyumaz bebek
pnarusluu Ozlm_m Türk kahvesi içip sol tafına uzan canım. Bende hareket azlığı hissettiğim zaman bunun yapıyorum
Kubra12345- Canım bana doktorum yemek yada tatlı yedikten yarım saat sonra 4 tane hareketini hissediyorsan herşeyim yokunda olduğunu söyledi
sevaldqn1 Ozlm_m şekerli kahve yapip sol tarafiniza uzanin ve gün içinde en sz 15 kez hareket ediyormu kontrol edin etmiyorsa acile dokotra gidin