sweetmom_ Esra-135 canım bence yapma çünkü çıkmaz ben de geçen yaptım çok az bir gölge oldu ama emin olamadim ve yanlış çıkma olasılığı da var. Birazcık daha bekle eğer beklemek zor geliyorsa benim gibi regle 6 gün kala yap. Erken dollenmisse çıkar.
Serendipity16 Esra-135 bence yapmayın ben 6 gün önce kan vermiştim negatifi adetim 3 gün gecikti pozitif çıktı üzüldüğünüzle kalıyorsunuz geç döllenme falan olabiliyor adeti beklemeye çalışın
Esra-135 sweetmom_ Canım kan testinde çıkar mı diye sormuştum ama sen orayı okumadın galiba olabilir 🤗 Erken gebelik testi de yapmadım çıkmayacağından eminim … 🤗💓♥️❤️🙏💑🤰❤️♥️💓🤗
sweetmom_ Esra-135 aynen okumamışim. Kanda çıkar İnşaAllah canım herşey gönlünce olsun İnşaAllah 💐 hayırlı haberlerini bekliyoruz haberdar et
Burcu__0506 Esra-135 çok zor biliyorum ama ben 3 defa kaset test 1 defa da erken test yaptım ama çıkmadı pazartesi kan verdim 0.100 dü cuma kan verdim 2.0 olmuş bakalım beklicez şimdilik
Merve-metin Burcu__0506 bende perşembe kan verdim 0.100 çıktı yükselmez diye düşünüyordum 12 ekimde adet olmam gerekiyordu olmadım şimdi bi umutlandım ama hiç belirtim yok
Burcu__0506 Merve-metin bazen belirtiler olamayabiliyor canım bazı hamileler belirtileri olmadan hamile kalabiliyormuş doktor öyle söyledi inşallah vardır hadi hayırlısı bende 23 ekimde regl olcam bekliyorum şimdilik
Burcu__0506 Merve-metin bazen belirtiler olamayabiliyor canım bazı hamileler belirtileri olmadan hamile kalabiliyormuş doktor öyle söyledi inşallah vardır hadi hayırlısı bende 23 ekimde regl olcam bekliyorum şimdilik
alyamm_33 Serendipity16 ben de çatlatma iğnesinin 12 günü kan verdim negatif çıktı adetimi şu an 5 gün var pozitife döner mi acaba belirtilerin var ama bilmiyorum yine de
Sevinc-Berna87 Esra-135 canim bence adet gününün gecmesini bekle doktorum hep öyle diyor erken testler yapıp paranı harcama bazen gebelik oluşur kimyasal oluyor adet olma zamanı beden onu atiyor ozamanda hayal kırıklılıgına insan ugruyor en dogrusu beklemek :)
Esra-135 Sevinc-Berna87 Haklısın canım sabah kan testi verdim daha çıkmadı erken gebelik testi yaptım negatif çıktı .
Esra-135 damlacgul Beklemek zor inan ki yaprak sarması yemek istiyorum ama içinde maydonoz olduğu için korkuyorum .
damlacgul Esra-135 kız o kadar da değil yiyebilirsin onu. Oturup boş maydonozu birsürü birsürü yemek tehlikeli kaynatıp suyunu içmek tehlikeli öyle yemeklerin salataların içinde yiyebilirsin abartma yeter ve bitki çayı içme ilaç kullanma bu süreçte