sweetmom_ Selamün aleyküm kızlar. Bat 23 ekim ve kaç gündür belirti yaşıyorum bir sürü, yazmıştım zaten ama şuan rahmimin içinde çok şiddetli bir ağrı var. İlk defa yaşıyorum nedeni ne olabilir? Ne yapmalıyım?..
lesalgac1 sweetmom_ Eğer gebelik bekliyorsanız erken gebelik testlerinden alın bir, yoksa bir doktora görünün sebebi ne olabilir diye… en basit yöntemi testler 🤷🏻♀️
alyamm_33 sweetmom_ regl gününe çok yoksa bir Beta versene için rahatlar hem vallahi benim de karşılıklarımda şiddetle şiddetli tuhaf tuhaf ağrılar var ilk defa yaşıyorum yani olabilir psikolojikmen de olabilir ama bir Beta yaptırın derim
sweetmom_ alyamm_33 lesalgac1 geçen gün test yaptım gölge oluştu ama umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığına uğrarım diye. Muhtemelen pazartesi gideceğim hastaneye.
sweetmom_ alyamm_33 benimde kaç gündür kaşık ağrım vardı psikolojik de olabilir diyordum kendime de bugün ilginç yanı sanki kesiliyor rahmim böyle bir ağrı namaz kilinca iğne batar gibi batıyordu eğilince. İlk defa yaşıyorum bu ağrıyı.