gudmorningbeya Klbk25 33. Haftadayım karnımın taş gibi olmalarından yürüyemiyırum nefes alamıyorum siz nasıl dayandınız o haftaya kadar düşünemiyorum 🥲
Klbk25 gudmorningbeya gel bide bana sor dayanmayip ne yapacan bacım baştan beri benim sıkıntılarım oldu daha sabrım tükendi
Senaesmer Dra21 benimde öyle rahim ağzı yumuşamış dendi ne nişan var ne suyum bebek çok hareketli aşaya ittiriyor kendini sürekli belim ağrıyor ozaman
Klbk25 Hasret_0 ben bıraktıkça oda bırakıyor herkes kavuştu bir biz kaldık ah bi dogsaydi dayanacak gücüm kalmadı 😂
gudmorningbeya Klbk25 siz sonuna gelmişsiniz ne güzel bugün yarın doğum benim daha 47 gün gösteriyor :(
Senaesmer Beyzacakr bugün kontrol günümdü sancım yoktu ama açılmam başlamış 2 cm beklşyorum bugün yarın olur diye.
Happymomekim 40+0 bende bekliyorum ya kızlar dualasalim inşallah kendi istekleri ile normal yolla gelir bebisler
Senaesmer Çok şükür 40 +2 de doğduk zorlu doğum oldu ama artık evimizdeyiz çok şükür rabbim olmayanaşrada versin inşallah Happymomekim ç