birhikayegibi Bebeğim 20 günlük gaz sancıları geçmek bilmiyor ve hep 5 dk 10 dk uyuyor yardımcı olabilecek var mı 😐 günlerdir uykusuzum normalde 20 saate kadar Yenidoğanlar uyur yazıyor internette 😐
Yenibirannee birhikayegibi tuvalet pozisyonunda tutabilirsiniz bol bol ayak ve karin masaji yapin iyi geliyor
Damla birhikayegibi bizde yaşadık metsil Damla vermişti doktor pek beğenmedik ise yaramadı nurse harveys colex şurup aldık çok rahatlattı doktorunuza danışıp deneyebilirsiniz. Masaj vs her şeyi denedim bu arada ama geçmemişti o dönem
Tugce0142 birhikayegibi maflor damla kullanabilirsiniz yeni doğandan itibaren kullanılıyor bize çok iyi gelmişti
Iscn birhikayegibi kim demişse yalan ne 20 saati 20 dk uyuyp uyanıyor gözler fal taşı gıbı açık ondan sonra😂
birhikayegibi Damla evet bize de metsil verdi şuan onu kullanıyorum dediğiniz gibi pek bi faydasını görmedim. Bi süre kullanmak mı gerekiyor diye düşünüyordum etkisini göstermesi için…
birhikayegibi Damla dediğiniz markanın gaz giderici damlasını sipariş vermiştim daha gelmedi şimdi bakınca gördüm umarım işe yarar 🤲🏻
Damla birhikayegibi ben şurup olanını kullandım nurse harveys colex yarım saat sonra etki etti çok memnunum
Iscn birhikayegibi ben gaz damlasına başlıcam sab simplex diğer oğlumda da kullanmiştım hatta doktorum en iyisini kullanıyorsun demişti sizde deneyın isterseniz
Kubrakarahan birhikayegibi benimkide 27 günlük biogaia veriyorum günde 6 damla biraz rahatlıyor diğer gaz damlalarını alma para tuzağı benim dediğim probiyotik
Kubrakarahan Metsil-nurse harveys-zinco-maflor hepsi ama hepsi tuzak ve beş para etmez daha cok sancı yapıyor bebekte