Kaykayse Fdmk bende yaşamıştım tahliller yapıldı bişey çıkmamıştı bir doktorda seni ısırdı mı emerken diye sordu benim hiç aklıma gelmemişti meğerse kan göğüs ucundan gelmiş onu emmiş
Melegimm_2509 Fdmk arkadaşımın göğüs çatlağı sorunu vardı ben çok uyarmıştım meğer çocuk kanlı süt içmiş haliyle de kanlı kusmuş apar topar hastaneye gittiler tahliller temiz sonra anladılar göğsünden kanlı süt olduğunu
senafa_ Fdmk görümcemn basına geldi bebek daha bes gunluk felan apar topar gittiler kan man biseyler aldılar temizdi tekrar olursa gel dedi tekrar oldu meger gögsunden gelmis kanlı süt içince inş bisey cıkmaz sizinde
Fdmk Minigiim-vebenn52 gittim tabi film felan çekildi boğazı tahriş olmuştur dedi kan felan alınıp bakıldı edildi başıma gelem varmı başka bir neden vs düye burda sağlık açısından gelişememiş bir yerdeyiz
3bebekannesiii Fdmk canım şuan 2 yaşında kızım var 3 aylıktı kanlı kusmustu acile gittik ilk başta bızede aynı şey söylendi boğaz tahrisi vs diye sonra tekrar kustu bebeğm ve gis kanama yani mide kanaması teşhisi konuldu 3 ay hastanede kaldık
Fdmk 3bebekannesiii biz dün gene iyi bir doktora gittik film vs çekildi tahliller temiz çıktı gene zaten ozamandan sonra tekrar bir kan felan gelmedi bize ne olur ne olmaz endoskopi yapalım dediler kabul etmedik sizin nasıl kusmuştu bir de hali felan nasıl dı fiziki görünümü bizim Allah korusun mide kanaması gibi bir durum olsa bebek yerinde durmaz herhalde değilmi fiziki anlamda bir değişiklik oluyırmu
3bebekannesiii Fdmk halsizlik vardı benim bebegımde fiziken belliydi aslında birde emsede mama da içse direk çıkartıyordu mide kabul etmiyordu
Sarpp Benim arkadaşımda olmuştu öyle bı durum bebek doğduktan 12 saat sonra kan şeklinde kusmaya başlamıştı. Normal doğum esnasında enfeksiyon kapmış çıkarken. 1 hafta kuveze aldılar antibiyotik tedavisi fln şimdi çok iyi.