mbs44_16 Kizlar günde kaç öğün besleniyorsunuz ben sabah ve akşam yiyorum sadece protein agirlikli beslenmeye calisiyorum meyve vs cok tuketmemeye calisiyorum ara öğün filanda yok. Size doktorunuz birşey soyledimi bu konu hakkinda
tugcesakzci mbs44_16 doktorum azar azar 5 öğün şeklinde tüketim yapmamı söyledi ben 3 ana 2 ara şeklinde yapıyorum. Ara öğünlerde meyve, süt, yoğurt, kuruyemiş vs tercih ediyorum ağırlıklı olarak. Neden meyve tüketmemeye çalışıyorsunuz gebelik şekeri mi var
mombarbie_ mbs44_16 sağlık ocağındaki doktorlar 3 ana 2 ara öğün şeklinde beslenme tavsiyesi veriyor bende 2 ana 2 ara öğün yapıyorum sabah akşam yiyorum ilk ara öğünde meyve ceviz 2.ara öğünde süt yanına kek kurabiye şeklinde bazende sadece süt içiyorum 😊
annelik_4 mbs44_16 kahvaltı yapıyorum snra meyve falan zaten akşam oluyo akşam yemeği yiyoruz ama sabah geç kalkıyorum bu haftalarda da aşırı açlık hissi yaşıyorum 😕
aslanprenses_ mbs44_16 35. Haftamdayım. Ne ana öğün kaldı ne ara öğün 😂 her şey karışık gidiyor. İlk başta çoook düzenliydim. Şekerim olduğu için 3 3 yapıyordum. Ama artık her an acıkıyorum 😂
mbs44_16 tugcesakzci gebelik sekerim yok ama meyve cok seviyorum kendimi tutamiyorum biraz fazla yiyorum o yüzden sınırla dedi doktorum
mbs44_16 mombarbie_ bende boyle yapayim en iyisi sabah aksamda cok az geliyor aslinda karnim acikmiyor ama acaba yeterli besin alabiliyomuyum diye düşünüyordum
mbs44_16 mombarbie_ kahvaltiyi 11 gibi yaptigim için hemende karnim acikmiyor 2 yumurta 60 gr peynir yiyorum kahvaltida yanina domates salatalik vs o yuzden kolay acikmiyorum
mombarbie_ mbs44_16 aslında birazda kan şekeri muhabbeti var o yüzden bu şekilde beslenmeyi tavsiye ediyorlar
Heyaslily Ben de kuru yemiş muz yiyorum her gün ama folik asit takviyesi de alıyorum doğru mu yapıyorum bilemedim :)
mbs44_16 mombarbie_ evet iste dr kan sekerini surekli yuksek tutma dedi onun icinde az öğün olmasi gerekiyor birde sonra cok fazla kilo alirsin dedi
mombarbie_ mbs44_16 kendi doktorunuzun önerdiği şekilde beslenin o zaman bizimki klasik beslenme rutini