Esra-135 Kızlar gebelik şüphem var çift rahimliyim yani olursa riskli gebelik grubundayim . Annemler yaprak sarmislar pisirmisler ama içinde maydonoz var . Sizce yiyebilir miyim ?
Hicran57 Esra-135 o kadardan bişey olmaz diye biliyorum büyük bütün yemek zararlı onların içinde az vardır
Yarindanumutluanne Esra-135 kilo ile yemedikce bir sıkıntı olmaz bu kadar takilirsaniz 9 ayı kendinize zindan edersiniz
aslanprenses_ Esra-135 bu kadar yüklenen kendine. Az biraz maydonozdan bir şey olmaz. Çok strese girme o da faydalı değil. Güzel düşün güzel dua et.
oylesinebiri0 Yarindanumutluanne benim gebelik şüphem var hapşırıyorum onda bile korkuyorum diyorum aha bebek varsa tutunamamıştır sürekli hapşıruyorum🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Esra-135 oylesinebiri0 Yaaa kızlar dalga geçmeyin ya 🤗 7 Ay önce düşüğüm oldu şimdi herşeye dikkat ediyorum 🤗💓🙏💑🤰❤️♥️🤗💓
Yarindanumutluanne oylesinebiri0 şaka yapiyorsun degilmi . Şaka olduğuna inanmak istiyorum. Güzelim hapsirmaktan değil stresten tutmaz bak bunu senelerce tedavi görmüş biri olarak yazıyorum. Biraz hayatı akışına bırakın. Emin olun takmadiginiz ay hamile olduğunuzu öğreneceksiniz.
oylesinebiri0 Yarindanumutluanne şaka değil ya başlarda öyle korkuyordum şimdi biraz daha rahatım inşallah ya 3 gün gecikmem var bakalım
N-23 Canım bana nane, maydanoz, hurma ve narı yasak etti erken doğum riskinden dolayı, çiğ yemeyi önermiyorum ben ama pişmiş azda olsa yiyorum çiğ hiç yeniden dedi, tabi bu benim doktorum her doktor farklı diyebilir
Esra-135 N-23 O kadar canım istiyor ki yaprak sarması yemeyi o bana bakıyor ben ona korkumdan yiyemiyorum . Tekrar kaybetmek istemiyorum .
N-23 Esra-135 çiğ olarak kesinlikle yasak dedi bana ama sen doktoruna sor herkes kendine göre yorum yapar en iyi cvbı doktor verir sana sen yinede bildiğini yap yeme için rahat etsin çünkü bende korkumdan yemiyom mesela çiğköfte çok istiyorum yıyım ama maydanoz çiğ o yüzden yemiyom, ama pişmiş olarak sor bence
Merve1616 Esra-135 Hamile olduğumu öğrendiğimde doktorum maydanozu yasaklamıştı düşük riski olmasin diye.Bende ağzıma sürmedim.Her doktorun önerisi yasakladığı yiyecekler farklı işte