Buseemm Aylinnnnnnn onun uzerine iki tane daha test yaptim erkende sanki ben cok cok silik görüyorum ama bilmiyorum ya da ilk yaptigim test bozuktu ama aninda cikmisti ilk anda yani kuruyunca da daha belli oldu kafam cok karisik …..
Buseemm Bu ilk yaptigim test Bu ikisi de daha sonradan yaptigim testler ama ben erkende cok hafifff cok silik bi cizgi görüyor gibiyim acil bakin kafayi yemek uzereyimm lutfennn…
Buseemm Panioku bende o testin uzerine 4 5 tane yaptim galiba 2 si erken gebelik di bu cizgiden cok cok cok daha silik var testlerde bazisi hic yok gbi gozukuyor anca anlaman icin gozlerinin bozulmasi gerekiyor galiba
Buseemm ipekskr_1 su an kararsızım günümü beklicek gbiyim galiba ama anlik degsiiyor kararlarim hic belli olmuyor ne yapacagim ☺️
Buseemm glrasl ortaya karisik desem inanir misin ferratin mi ne galiba artimed de yaptim baska da yaptim da hatirlamiyorum
Sumeyyealts Gebelik testinde de var gibi yarın bence testi tekrarlayın gebelik ve ovülasyon ikisini de yapın gebeliği mümkün olduğunca ilk idrarla yapın ama bende reglime 5 gün varken böyle çok silik öğrendim gebelikte
Buseemm Sumeyyealts yarin bi daha deneyelim bakalim ya cok umitliyim bu ay niye bilmiyorum var gbi hissediyorum ama testlerle kafayi bozucak dereeceye geldim artik ogrenmek istiyorum ne yapacagimi sasirdim bi umutsizlik oluyr diyorum tm yok yani. Sonra ufacik bi kirintiya tutunuyorum ya varsa ?