Alwayshope Buseemm benimde böyleydi kanda 27 falan çıkmıştı adetiniz geçti mi bi de elinizde başka test varsa iki gün sonra yine yapın joyulaşmılsa vardır :)
Seval0sevall Buseemm  düşükten sonra da benimki böyle çıktı ama regl olmadım var gibi seninki de benimkinde aynı
Buseemm karansmom_ yaapr yapmaz galiba bu da kuruma çizgisi uykudan uyandim yaptim haylledim diye dusundum umursamadim simdi tekrar baktim….
Buseemm Alwayshope adete 7 gün var daha birden aklima esti yaptim oyle ovulasyonla denemistim Cnku bazilari erken belli olur fln demislerdi. Bu normal test yarın eşime caktirmadan erken alip yapicam insallahh
Buseemm Seval0sevall evet sende de var gozukuyor benm de kurtajin ustunden 5 ay gecti rabbim insallah bana en güzel doğum günü hediyesini gönderir 🥲🙏🥺 23 ekim bat ve doğum günüm
Aylinnnnnnn Buseemm ay var vallaha 😍😍😍😍 çok silik çünkü bata çok var daha sağlıkla kucağına al inşallah ❤️
Buseemm Aylinnnnnnn amin kilzae insallah dua edinnnnn nolurrrr hamileyseniz iki kati dua edin daha cok kabul olurrre
Seval0sevall Buseemm ben düşük kanaması tek gördüm harici olmadım akıntım geliyor ve test yaptım böyle çıktı inşallah vardır yalancı pozitif de çıka biliyor
Buseemm Hicran57 evet oyle deneyecm bi de bugun bulamam galiba amayarin esime caktirmadan almayi dusunuyorum
Buseemm Ben hala inanamiyorum vardir demiii ya az once bi salaklik yaptim testin icine bakim dedim daha belli olur varsa diye o sirada kapagini acim derken testin cizgi yerini soydum 😫😫