momness Doğum hikayeme ben bile şoktaym. Sorularınızı kısa kısa şimdilik yanıtlarm:)sonrasında bir hikayede ben yazarım inşallah💕
tgbadlgzr momness normal doğumdan çok korkuyorum onun için sezaryen istiyorum 😮💨 aslında normal doğumda dikişten korkuyorum
Melek-Gundogdu momness Toplam sancısı ile kaç saat sürdü. Kolay mı oldu. Bende ilk doğum bekleyenlerdenim.
Slnaycn Minigiim-vebenn52 tgbadlgzr ben normal doğum yaotim 5 dikişim var bir hafta içinde kendi düştü hiç ağrı sızı olmamıştı.. 40 gün sonra da ilişki için hiç sorun yaşamadık şimdi 36 haftaligim ama niye bilmiyorum normal doğum istemiyorum doktorum istiyor bakakim ne olacak 🤣
momness tgbadlgzr dikişler umrunuzda olmuyor emin olun, ben çıt kırıldım biriyim. Doğumuma annemde eşimde doğum anımda hanımdaydı. Bu olanaksız bir durum ama çok istinalar yaşadım çok şükür
momness Slnaycn normal doğum diyorm kesinlikle başka da birşey demiyorm. Asla korkmayın hikayeyi tüm ayrıntıları ile anlatıcam🫠
Slnaycn Minigiim-vebenn52 gün alıp hazırlanıp o şekilde gitmek istiyorum 🤓 yani sancı başladı açılma oldu falan filan 3 gece gittim hastaneye 4. Gün doğum yaptım bu belirsizlik beni yoruyor 🤓
momness Melodimm birden suyum geldi, gece wc gittim yatağıma gelip yattım birşey pıt etti suyum boşaldı 😂
annelik_4 momness anlat kız anlat😂benimde ilk dogum olacak nasipse inşallah benimde korkum dikis attıklarından hissedeck miyim korkusu🥴
momness Melek-Gundogdu gece 1 de hastaneye gitiş yaptm . Gitiş işlemleri 30 dk sürdü rahat.. 4 te bebeğim kucağımdaydı:) çok şükür rabbime